Μικροδιακοπες στο ψηφιακο σημα απο Υμηττο?

supacoopa

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,422
Athens
Εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες μικροδιακοπες στην ληψη ψηφιακου σηματος απο τον Υμηττο, κυριως (για να μην πω αποκλειστικα) στην συχνοτητα που περιεχει το Star και τον Σκαϊ.

Ενω η καρτα πληροφοριων της TV δειχνει μονιμως ποιοτητα και σταθμη σηματος 100% με ελαχιστα pre viterbi λαθη, καποιες στιγμες η οθονη μαυριζει, ο ηχος κοβεται και η TV γραφει "απουσια σηματος".
Η κανονικη ληψη επανερχεται μεσα σε ελαχιστα δευτερολεπτα.

Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος? Ειναι γενικο το φαινομενο ή φταιει καποιος κρικος στην αλυσιδα ληψης μου?

Εδώ και λίγη ώρα κάνουν σπασίματα όλα τα κανάλια, εκτός από το καινούριο μπουκέτο EΡΤ-NOVA. To κάνει και σε άλλους;

Επειδή βλέπω αρκετά STAR, ναι, το έχω παρατηρήσει και εγώ στο STAR. Μου φαίνεται πως πλέον δεν το κάνει.
Την προηγούμενη εβδομάδα το είχα παρατηρήσει. Φαίνεται για 1-2 δευτερόλεπτα μαύρο και η τηλεόραση μου δείχνει NO SIGNAL.

Μήπως όλοι εσείς που έχετε πρόβλημα κάνετε λήψη και από Υμηττό και από Αίγινα και έχει πρόβλημα το SFN; Γιατί εγώ που κάνω λήψη από Υμηττό μόνο δεν έχω πρόβλημα!

κανει μικροδιακοπες εδω και μια εβδομαδα και στον SKAI και στα κρατικα, βεβαια για το ALTER μαλλον το χερακι το εχει βαλει η DIGEA!
http://www.satleo.gr/cdn/component/content/article/1-satleo/4438-e--digea---lter

ΥΓ: Κατα τις 18:00 που κατεβαινα την Κιφισιας ο Υμητος ηταν φωταγωγημενος!.

Last edited:
Re: Απάντηση: Μικροδιακοπες στο ψηφιακο σημα απο Υμηττο?

Και σε μένα στους Αμπελόκηπους κάνει κατά καιρούς διακοπές στον Άλφα αλλά και σε άλλα κανάλια.