Μιλάμε για τον ορισμό του μ@λάκα

Το'χω δει δυστυχώς, και δεν ξέρω τι να πρωτοθαυμάσω:

Το μυαλό του μπαμπά,την ιδέα, αυτόν που το "τραβάει"(το videάκι)!

Το κακό είναι ότι βλέπεις πολύ συχνά παιδιά στην αγκαλιά της μητέρας, στη θέση του συνοδηγού, στο ρόλο αερόσακου!

Έτσι, διαιωνίζεται η παρανομία,αφού τα παιδιά μαθαίνουν να παραβαίνουν το νόμ ατιμώρητα από μικρή ηλικία...

Βέβαια, έχω σει και το σωστό:παιδιά στο πίσω κάθισμα και δεμένα, σε ειδικά καθισματάκια.

Εδώ δεν μιλάμε για παράβαση νόμου, αδιαφορία ή έστω άγνοια.
Μιλάμε για την κλασική περίπτωση μ@λάκα που θεωρεί μαγκιά να βάλει το παιδί να οδηγάει.
Δείγμα της εποχής μας, δλδ. ο γιος μου είναι μάγκας, ξέρει να οδηγεί, ξέρει τα πάντα για το σεξ, την λέει σε όσους τον πειράζουν, τον στέλνω καράτε να δέρνει τα άλλα παιδιά, έχει μεγάλο τσουτσούνι κλπ κλπ.

Συμφωνώ, αυτό δείχνει και το συγκεκριμένο videaki.

Στο link για το youtube που έδωσες, υπάρχει ένα videaki για τη ζώνη ασφαλείας.Συγκλονιστικό!

Υ.Γ.Ο γιός μου εννοέιται ότι έχει μεγάλο τσουτσούνι, μαθαίνει καράτε, ξέρει τα πάντα για το σεξ...:flipout::flipout::flipout:

Μιλάμε πάντα για τους γιούς των άλλων!

Άλλος ένας νέος που θα βγει στους δρόμους από τα 12 του χωρίς δίπλωμα και κάποια στιγμή θα σκοτωθεί... Κρίμα "γιατί ήταν καλό παιδί και είχε καλούς γονείς".

Πολύ σωστός ο τίτλος του θέματος: Μιλάμε για τον ορισμό του μ@λάκα.

Είναι πολλά τα παραδείγματα δυστυχώς.
Προχτές τρέχαμε με το πυροσβεστικό του Συλλόγου για κατάσβεση της πυρκαγιάς στα Νέα Στύρα.
Φάρος αναμμένος, σειρήνα, κόρνα, φώτα μακρινά και κάποιοι ελληναράδες με 4χ4 όχι μόνο δεν έκαναν στην άκρη αλλά ζητούσαν και τα ρέστα!
Τί να πείς.........

Ή μάλλον..... Τί να πιείς!!!

Είναι πολλά τα παραδείγματα δυστυχώς.
Προχτές τρέχαμε με το πυροσβεστικό του Συλλόγου για κατάσβεση της πυρκαγιάς στα Νέα Στύρα.
Φάρος αναμμένος, σειρήνα, κόρνα, φώτα μακρινά και κάποιοι ελληναράδες με 4χ4 όχι μόνο δεν έκαναν στην άκρη αλλά ζητούσαν και τα ρέστα!
Τί να πείς.........

Ή μάλλον..... Τί να πιείς!!!

Για να καιγόταν το σπίτι τους ε........γονατιστοί θα παρακάλαγαν για λίγο νεράκι:damnyou:.
Τώρα για το θέμα,δεν μπορώ να τον πω μαλ....α,γιατί σαν πατέρας μου φαντάζει λίγο.

Aπιστευτος ο τυπος. Καλυτερος τιτλος θεματος δεν γινοταν.

Re: Απάντηση: Μιλάμε για τον ορισμό του μ@λάκα

Εδώ δεν μιλάμε για παράβαση νόμου, αδιαφορία ή έστω άγνοια.
Μιλάμε για την κλασική περίπτωση μ@λάκα που θεωρεί μαγκιά να βάλει το παιδί να οδηγάει.
Δείγμα της εποχής μας, δλδ. ο γιος μου είναι μάγκας, ξέρει να οδηγεί, ξέρει τα πάντα για το σεξ, την λέει σε όσους τον πειράζουν, τον στέλνω καράτε να δέρνει τα άλλα παιδιά, έχει μεγάλο τσουτσούνι κλπ κλπ.

Άψογη ερμηνεία,χωρίς πολλά λόγια :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Προσωπικά αυτό που δεν μπορώ να βλέπω είναι να βάζουν το παιδί τους μπροστά στο ντεπόζιτο δικύκλου και να οδηγούν, ή ακόμα χειρότερα ένα παιδί εμπρός και ένα πίσω -συνηθίζεται τελευταία!

Προσωπικά αυτό που δεν μπορώ να βλέπω είναι να βάζουν το παιδί τους μπροστά στο ντεπόζιτο δικύκλου και να οδηγούν, ή ακόμα χειρότερα ένα παιδί εμπρός και ένα πίσω -συνηθίζεται τελευταία!

έχω δει και "τετρακαβαλο" με ένα παιδί μπροστά ο πα-τέρας από πίσω και πιο πίσω άλλα δυο παιδιά με το τελευταίο να προσπαθεί να κρατηθεί απ το προ-τελευταίο γιατί τον πατέρα ούτε καν τον έφτανε..

καλά δεν μιλάμε καν αν φορούσαν κράνη...

εγκληματία θα τον χαρακτήριζα !

δεν είναι ποτέ δυνατόν να είσαι πατέρας και να εγκληματείς έτσι .
αν φυσικά έχεις μερικά δράμια μυαλού στο κεφάλι σου!

για μένα ο τύπος είναι εγκληματικά αφελής και απαράδεκτος.

Ξεχασατε να πειτε οτι ειναι τυραννος γιατι δεν νομιζω να αρεσει στο παιδακι να κανει σβουρες πανω στο τιμονι εν κινησει.

Δεν ειναι ο ορισμός του μαλάκα...αφού υπάρχουν και χειρότερα! Εχω δει κι εγω σε μηχανακι τον μπαμπά, την μαμά πίσω και ...τον πιτσιρικά στο τιμόνι και φυσικά όλους χωρίς κράνος!