Milty Zerostat 3

stavrosz

Supreme Member
4 November 2007
3,014
Αθηνα

Effective at neutralising static charges on virtually any surface without the need of sprays. The Zerostat 3 is highly rated for its ability to improve the sound quality of records and CDs by removing static. The Zerostat 3 incorporates a uniqe Piezo Crystal device which generates a positive electrical charge of Ions with one gentle squeeze of the trigger, and a negative change on the material. Constructed from a durable hard plastic, it requires no batteries or refills and is a long lasting alternative to cleaning brushes.

Απομακρυνση του στατικου ηλεκτρισμου χωρις την χρηση υγρων ακουγεται πολυ ενδιαφερον. Χρηση σε βινυλιο και cd's και χωρις να χρειαζεται κανενος ειδους αναλωσιμα ακομα πιο ενδιαφερον. Η τιμη του 50 ευρω επισης ενδιαφερουσα. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις??

Το χρησιμοποιώ συστηματικά στα βινύλια μου, πριν την τοποθέτηση τους στο πλατώ και πριν την επιστροφή τους στη θήκη τους. Αφαιρεί όντως το στατικό και το καταλαβαίνεις πολύ εύκολα από την έλξη που ασκεί ο δίσκος στις τρίχες του χεριού αν τοποθετήσεις το χέρι σου παράλληλα με την επιφάνεια του δίσκου. Είμαι ευχαριστημένος.

Το χρησιμοποιω εδω και τουλαχιστον 20 χρονια.Σε συνδιασμο με μια βουρτσα καθαρισμου ειναι οτι πρεπει.Στα DVD γιατι να χρησιμοποιηθει??Δεν νομιζω να υπαρχει λογος.

Last edited:
ενα πιστολάκι (λευκο) zerostat για τον στατικό ηλεκτρισμό, χρησιμοποιώ εδώ και καμιά 25 αρια χρόνια …ίσως και περισσότερα και κάνω την δουλειά μου μια χαρά .