minidv προβλημα!

clarkav

Established Member
14 April 2010
143
Εχω μια κασετα minidv με ενα βιντεο που ειχα τραβηξει παλιοτερα με την sony dcr-hc17e.Δυστυχως κατεστρεψα τη sony και προσπαθησα να αναπαραγω την κασετα με μια samsung με σχεδον ιδια χαρακτηριστικα που πηρα μεταχειρισμενη.Η εικονα παιζει αλλα ο ηχος ακουγεται εντελως παραμορφωμενος.Υπαρχει καποια λυση γιαυτο?Σημειωνεται οτι η samsung δουλευει μια χαρα.

δυστυχως πρόκειτε για ασυμβατότητα ... συμβαίνει σπάνια μου έχει συμβεί καί εμένα με σονυ η οποία με ανάγκασε να τρέχω με το σκληρό στο χέρι να πάω να κάνω capture

δανείσου απο φίλο αλλη μηχανή και δοκίμασε

Από προσωπική εμπειρία , miniDV (SD ανάλυση) γραμμένη με Sony κάμερα, παίζει τζάμι σε Canon (HD) κάμερα χωρίς κανένα πρόβλημα ήχο και εικόνα.

Πάντως προτείνω να κάνετε αυτό που έκανα πρόσφατα: περάστε τις miniDV σας σε σκληρό(ούς). Οσο περνάνε τα χρόνια δεν ξέρουμε τι αντοχές και τι ασυμβατότητες θα παρουσιάσουν οι κασέτες αυτές.

Συμφωνω απολυτα, ο σκληρος δισκος ειναι το πιο ασφαλες αποθηκευτικο μεσο.Το προβλημα μου οντως ειναι ασυμβατοτητα και οσο και αν παλεψα με τις ρυθμισεις δεν καταφερα κατι, οποτε πιο ευκολα κιολας να δανειστω καμερα απο φιλο να τελειωνω.
Σας ευχαριστω πολυ!

οι dv εχουν δυο συστηματα ηχου
12bit και 16bit
και 4 καναλια
και διπλο στερεο(τετραφωνια) σε καποιες περιπτωσεις
οποτεπαιζει κατι απο τα δυο