Μio c330

rotweiler

New member
14 July 2007
12
Καβάλα
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!Πρίν μια εβδομάδα αγόρασα το mio c330 και πραγματικά έμεινα πολύ ευχαριστιμένος.επειδη όμως το πείρα απο εξωτερικο(βουλγαρια).ελληνικα γιοκ.ντεν μιλαει ελληνικα.θα ηθελα την βοηθεια σας προτινοντας μου καποιο προγραμμα με ελληνικα αλλα και ελληνικους χαρτες.κατα προτιμιση freeeeee!Ευχαριστω:argue:

Απάντηση: mio c330

Free πρόγραμμα πλοήγησης και χάρτης από όσο ξέρω δεν υπάρχει :(
Δεν υπάρχει επιλογή έστω για Αγγλικά? Τα περισσότερα συστήματα που πωλούνται στην Ελλάδα έχουν συνήθως επιλογή ανάμεσα στα Ελληνικά-Αγγλικα...

Re: mio c330

Φιλε Γιωργο καταρχην συγχνωμη που αργω να απαντησω αλλα λογο δουλειας ειμαι μακρια απο το pc.το MIO εχει Αγγλικα.για ελληνικα μπορουμε να κανουμε κατι?

Απάντηση: mio c330

Αν θυμάμαι καλά γιατί δεν έχω πιάσει στα χέρια μου τη συγκεκριμένη συσκευή, ανοίγει αυτόματα το πρόγραμμα πλοήγησης έτσι?
Επίσης πες μου πιο πρόγραμμα είναι φορτωμένο για την πλοήγηση για να σου άπαντήσω.

Φιλε Γιωργο κατ'αρχην χρηστοσ ανεστη χρονια πολλα και να χερεσαι και την γιορτη σοθ.Κατα 2ον οτα ανοιγω την συσκευη τρεχει to MIO MAP με χαρτεσ της Βουλγαριας και της Ιταλιας και οχι τισ Ελλαδιτσας μας.Υπαρχει τιποτα διαθεσιμο?ευχαριστω που ασχοληθηκες

Καλησπερα φιλε Γιωργο.επεστρεψα.πολθ χρησιμο το μηνυμα σου.ευτυχος βρηκα ακρη με το mio για τι ειχα αρχισει να χανω την υπομονη μου.πολυ σωστη η zegetron.σε ευχαριστω και παλι για την επιμονη σου καιτην υπομονη σου.