Μήπως μου πουλήσανε μεταχειρισμένη αντί για καινούρια tv?

Μόλις με κάλεσε ο υπεύθυνος του καταστήματος και είπε οτι την έχουν διαθέσιμη σε 3 καταστήματα και περιμένει να του απαντήσουν αν και πότε μπορούν να του τη στείλουν και επανέλαβε με βεβαιότητα οτί φυσικά και θα αλλαχτεί χωρίς συζήτηση και οτί αν θέλω μπορώ και τώρα να επιστρέψω την ελαττωματική και να πάρω τα χρήματά μου πίσω.
Φυσικά επέμεινα οτί δε θέλω τα χρήματα,αλλά την τηλεόραση σε κατάσταση καινούριας,οπότε περιμένουμε τηλέφωνο από αύριο.
Αν όντως γίνουν έτσι όπως τα λέει παραδέχομαι οτί στο multirama είναι πολύ εξυπηρετικοί και τους αξίζει ένα μπράβο.Ευγενέστατοι με μπόλικη διάθεση για εξυπηρέτηση ήταν από την πρώτη στιγμή πάντως.
Μόλις έχω κάποιο αποτέλεσμα θα ενημερώσω ξανά.

Απάντηση: Re: Μήπως μου πουλήσανε μεταχειρισμένη αντί για καινούρια tv?

Μόλις με κάλεσε ο υπεύθυνος του καταστήματος και είπε οτι την έχουν διαθέσιμη σε 3 καταστήματα και περιμένει να του απαντήσουν αν και πότε μπορούν να του τη στείλουν και επανέλαβε με βεβαιότητα οτί φυσικά και θα αλλαχτεί χωρίς συζήτηση και οτί αν θέλω μπορώ και τώρα να επιστρέψω την ελαττωματική και να πάρω τα χρήματά μου πίσω.
Φυσικά επέμεινα οτί δε θέλω τα χρήματα,αλλά την τηλεόραση σε κατάσταση καινούριας,οπότε περιμένουμε τηλέφωνο από αύριο.
Αν όντως γίνουν έτσι όπως τα λέει παραδέχομαι οτί στο multirama είναι πολύ εξυπηρετικοί και τους αξίζει ένα μπράβο.Ευγενέστατοι με μπόλικη διάθεση για εξυπηρέτηση ήταν από την πρώτη στιγμή πάντως.
Μόλις έχω κάποιο αποτέλεσμα θα ενημερώσω ξανά.

Μπράβο στο κατάστημα,πραγματικά άψογη εξυπηρέτηση.....:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Εύχομαι η καινούρια τηλεόραση να είναι απροβλημάτιστη και να την υπερευχαριστηθείς...:a0210:

Λοιπόν παιδιά,η υπόθεση έληξε αισίως.
Επειδή πρέπει να λέγονται τα άσχημα αλλά να λέγονται και τα καλά για τα καταστήματα να πω στα γρήγορα την εξέλιξη της ιστορίας.
Τηλεφωνώ στο κατάστημα 2 μέρες μετά την αγορά της τηλεόρασης για σημάδια στο κάτω αριστερά μέρος και 1 κουμπί που δε δουλεύει,μου λένε άμεσα οτί θα αντικατασταθεί,την μεθεπόμενη το πρωί με ενημερώνουν οτί σε 2 εργάσιμες θα έχω την καινούρια,όντως σε 2 εργάσιμες μου ξανατηλεφωνούν ενημερώνοντάς με οτί ήρθε και το ίδιο απόγευμα επιστρέφω την ελαττωματική και παραλαμβάνω την καινούρια μέσα σε 10 λεπτά με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολλές ερωτήσεις.Σχεδόν στο σύνολο των τηλεφωνημάτων ήταν ο ίδιος ο υπεύθυνος του καταστήματος.
Να σημειωθεί οτι επειδή πήγα να την παραλάβω ο ίδιος τους ζήτησα και την ανοίξανε επί τόπου για να διαπιστώσω άμεσα σε τι κατάσταση είναι,κάτι το οποίο έγινε άμεσα και με διάθεση από τον υπάλληλο.
Αυτά συνέβησαν στο multirama καλαμαριάς το οποίο εγώ προσωπικά λόγω της εξυπηρέτησης και του επαγγελματισμού των εργαζομένων του θα ξαναπροτιμήσω στις επόμενες αγορές μου ακόμη κι αν βρω κάπου αλλού φθηνότερα το ίδιο προιόν.Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση για κανένα λόγο,λέω απλά τα γεγονότα όπως συνέβησαν και τι αποτέλεσμα είχαν αυτά σε εμένα.Να σημειωθεί οτί επί 10 και πλέον χρόνια ήμουν πελάτης 2 γειτονικών καταστημάτων ανταγωνιστικών αλυσίδων απ'το συγκεκριμένο multirama,στα οποία είχα πάει πρώτα για την αγορά της τηλεόρασης αλλά οι πωλητές τους δεν καταφέρανε να με πείσουν με τις απαντήσεις τους.Καθόλου όμως.
Στο θέμα μας τώρα.Η τηλεόραση έχει στο ίδιο ακριβώς σημείο τις ίδιες 2 λακούβες,άρα προφανώς είναι κατασκευαστική ατέλεια,κάτι που μπορώ να αντέξω όπως προείπα καθώς δεν έχω διάθεση να τρέχω ζητώντας τηλεόραση απ'την lg χωρίς τη συγκεκριμένη ατέλεια και τρέχα γύρευε.Τα κουμπιά στο πάνελ δουλεύουν όλα και πλέον ήσυχος οτί δεν έχει φάει κανένα ξεγυρισμένο σουτ ξαναρχίζω στρώσιμο και όλα καλά -bye-
Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη και τις συμβουλές σας που αποδείχθηκαν πολύ χρήσιμες :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Μήπως μου πουλήσανε μεταχειρισμένη αντί για καινούρια tv?

παραμορφωμενες τηλεορασεις απο το εργαστασιο η lg.
ακυρο στην lg

+1

Γιατί τη ζελατίνα που ξεκολλάει που την πάς?

παραμορφωμενες τηλεορασεις απο το εργαστασιο η lg.
ακυρο στην lg

Αυτος ηταν ο λογος που ουτε καν ασχοληθηκα με τις LG οταν αγορασα TV πριν εναμισυ χρονο. Ανωμαλες επιφανειες πλαισιων οταν κυτας υπο γωνια
(=φτηνα πλαστικα.)

Εδω που τα λέμε ποιος μου λέει εμένα οτι δεν σου δίνουν μια "δουλεμένη" τηλεόραση. Μπαίνεις μεσα στα καταστήματα και βλέπεις παρα πολλές τηλεοράσεις να δουλεύουν. Όλες αυτές που πάνε? Ακόμα και το secret menu δεν το ξέρουν και οι ίδιοι? Μπορεί και να το μηδενίζουν. Συμφέρει τα καταστήματα να μην πουλάνε τόσες τηλεοράσεις και να τους μένουν στο "ράφι"? Ακόμα και προσφορές να τις βγάλουν, πόσες πια, είναι πολλές.... Τα αυτοκόλλητα να τα βάλεις είναι εύκολο... Υπολογίζουν οτι οι πιο πολλοί ειναι άσχετοι με αυτά και πολύ λίγοι θα το πάρουν χαμπάρι.......