μήπως μπορεί κάποιος απο εδώ

Φίλε Downhill, στο άλλο θέμα που άνοιξες νομίζω ότι ο Κώστας Παπαγεωργίου σου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, που είναι και η πιο λογική. Από την άλλη τα ψιλιάζεις πολύ τα πράγματα, σαν να μην ξέρεις ακόμα κι ο ίδιος τι θες να κάνεις και τι θες να συνδέσεις...
Το πιο σωστό είναι να τα βάλεις όλα σε έναν πολύ καλό AV ενισχυτή και θα διαχειρίζεται αυτός όλο σου το σύστημα. Ετσι θα γλιτώσεις και κόπο αλλά και τη χρήση πολλών καλωδίων.
-bye-

μα εννοείται πως έχω απόλυτη άγνοια!! :) :) :) Αλλά μιλάμε για την απόλυτη άγνοια έτσι??

Όσον αφορά στο τί θέλω να συνδέσω είσαι 100% μέσα! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ακόμα! Τώρα διαμορφώνω την άποψη μου αφού έτσι και αλλιώς δεν έχω εμπειρία ούτε με κομμάτια Hi Fi αλλά ουτε με HDMI και τα συναφή. Απλά επειδή είμαι ψείρας με την μουσική (μάλλον έχω ευαίσθητα αυτιά) θέλω να ακούω τα mp3 μου με την καλύτερη δυνατή απόδοση γι αυτό και το ψειρίζω τόσο. Είμαι στην διαδικασία απόκτησης του μόνιμου σπιτιού μου πιά και θέλω ένα συστηματάκι που να βγάζει μουσική που να γεμίζει τον χώρο και να σε αγκαλιάζει, όχι μία τραχυά κουραστική βαβούρα. Γιαυτό στράφηκα και προς το HTPC, γιατί είναι πιό ευέλικτο και τελικά πιό οικονομικό απο άποψη απόδοσης/τιμή.

Πάντως είναι τοσα πολλά που πρέπει να λάβεις υπόψη σου για να μήν μετανιώσει την επιλογή σου...Ξεκινάς με την ωραία ιδέα ενός HTPC στα 500 και μετά βγαίνει το θέμα όμορφο κουτι, μετά προκύπτει το θέμα θόρυβος, μετά αναρωτιέσαι αν αξίζει να πάρεις καλή κάρτα ήχου, και μετά τί software?? Στο τέλος καταλήγεις στα 1000+ . Εντάξει δεν είναι πράγματα που καλύπτονται και με δύο τρείς αναζητήσεις στο google! Και ούτε απο συνδεσμολογίες ξέρω πολλά...

ΟΥΦ Φλυαρώ πάλι....Πάντως ευχαριστώ όλους για κάθε βοήθεια. Μέρα με την μέρα βελτιώνεται η περίπτωσή μου.... :)

Φίλε Downhill, νομίζω τα παιδιά στις κατηγορίες του Home Cinema, HTPC και Hi-Fi θα σε βοηθήσουν να βρεις την λύση στο πρόβλημά σου.
-bye-