- 28 February 2010
- 360
Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον τις συζητήσεις που γίνονται σε αυτό το forum και πιστεύω ότι η βοήθεια του είναι απίστευτη για όλους όσους ενδιαφέρονται για προϊόντα ήχου και εικόνας. Με την βοήθεια σας αγορασα την τηλεόραση μου (Ps50C6900) και στην βοήθεια σας καταφευγω τώρα για την αγορά ενός home cinema. Με λίγο διάβασμα έχω καταλήξει στα παρακάτω, συγχωρηστε με αν κάνω κάποιο λάθος:
1. Ο χώρος είναι ένα σαλόνι 6x9
2. Αποκλείω ολοκληρωμένο σύστημα home cinema
3. 50% χρήση τηλεόρασης και 50% χρήση μουσικής δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλο ηχητικό σύστημα για μουσική
4. Σκεφτόμουν για αγορά ενός συστήματος 2:1 δεδομένου ότι θα παίζει και πολύ μουσική και δεν θέλω (θέλει η μνηστη μου
) πολλά καλώδια στο σπίτι
5. Για ηχεία θα προτιμούσα να'ναι λίγο μικρά (βιβλιοθήκης αν είναι δυνατόν) και stylish (lol) λογω βίδας επαγγέλματος (αρχιτέκτων)
6. Ξέχασα να σας πω ότι θα προτιμουσα η τιμη να μην ξεπερνά τα 1000 -1500 ευρώ (ελπίζω να μην γελατε)

7. Αν δεν μπορώ να τα συνδυασω τα παραπάνω θα επέλεξα μια οικονομική λύση για home cinema και να σπρωχνα λεφτά μελλοντικά για δεύτερο σύστημα μόνο για μουσική.
Έχω ήδη σκεφτεί av τον pioneer 820 και ηχεία τα tangent.
Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη !
1. Ο χώρος είναι ένα σαλόνι 6x9
2. Αποκλείω ολοκληρωμένο σύστημα home cinema
3. 50% χρήση τηλεόρασης και 50% χρήση μουσικής δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλο ηχητικό σύστημα για μουσική
4. Σκεφτόμουν για αγορά ενός συστήματος 2:1 δεδομένου ότι θα παίζει και πολύ μουσική και δεν θέλω (θέλει η μνηστη μου

5. Για ηχεία θα προτιμούσα να'ναι λίγο μικρά (βιβλιοθήκης αν είναι δυνατόν) και stylish (lol) λογω βίδας επαγγέλματος (αρχιτέκτων)
6. Ξέχασα να σας πω ότι θα προτιμουσα η τιμη να μην ξεπερνά τα 1000 -1500 ευρώ (ελπίζω να μην γελατε)

7. Αν δεν μπορώ να τα συνδυασω τα παραπάνω θα επέλεξα μια οικονομική λύση για home cinema και να σπρωχνα λεφτά μελλοντικά για δεύτερο σύστημα μόνο για μουσική.
Έχω ήδη σκεφτεί av τον pioneer 820 και ηχεία τα tangent.
Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη !