Mirage Omni 550, Omni 150, C150, Nanosat Prestige (σετ 7.0)

Crystal_Druid

Senior Member
17 June 2010
663
mirage-omni-550-closeup.jpg

Πωλείται το πλήρες σετ 7.0 των:

1. Mirage Omni 550 (Ζεύγος, Κύρια ηχεία | 200W/8Ω, Tweeter αλουμινίου 1” | 2 woofer 6,5” από fiberglass)

2. Mirage C150 (Κεντρικό | 150W/8Ω | Tweeter αλουμινίου 1” | 2 woofer 6,5” από fiberglass)

3. Mirage Omni 150 (Ζεύγος, Περιφερειακά | 150W/8Ω | Tweeter αλουμινίου 1” | woofer 6,5” από fiberglass) | Περιλαμβάνονται οι αυθεντικές βάσεις τοίχου.

4. Mirage Nanosat Prestige (Ζεύγος, Πίσω περιφερειακά | 100W/8Ω, Tweeter αλουμινίου 0,75” | woofer 2,75” από Titanium Deposit Polypropylene) | Περιλαμβάνονται οι αυθεντικές βάσεις τοίχου.

Ιδανικά για όσους ενδιαφέρονται για μια εντυπωσιακή, ολογραφική ηχητική εικόνα με κινηματογραφικό υλικό αλλά και τη ακρόαση μουσικής με αλγόριθμους όπως το Dolby ProLogicIIx.

Πωλούνται στο χρώμα που βλέπετε στις ακόλουθες φωτογραφίες.

Omni 550 | Χωρίς το πάνω "καπάκι", το οποίο είναι όμοιο με αυτό των Omni 150 που μπορείτε να δείτε παρακάτω.
542120734.jpg

Omni 150 | Στη φωτογραφία έχει τοποθετηθεί κακώς το "καπάκι" στο δεξί ηχείο...
m_5651.jpg

C150
19170.jpg

Nanosat Prestige
mirage_nanosat_prestige_2.jpg

Προσωπικά θεωρώ πως πρόκειται για ηχεία εξαιρετικά όμορφα, αλλά και εξωτικά από τεχνολογικής άποψης, λόγω της ανορθόδοξης υλοποίησης του τμήματος Mid/Tweeter, με τη χρήση ακουστικών «φακών» ημισφαιρικής διασποράς, από τους οποίους εξάλλου έγινε γνωστή η Mirage. Έμμεσος, ευρύς ήχος, αλλά με σαφή τοποθέτηση και λεπτομέρεια.

Η κατάσταση των ηχείων είναι γενικά άριστη, εκτός από το ένα εκ των Omni 550 που έχει υποστεί μικροσκοπική φθορά στην δεξιά πίσω και πάνω γωνία, που όμως έχει επισκευαστεί και είναι πλέον σχεδόν αόρατη. Δείτε τη σχετική φωτογραφία παρακάτω.

IMG_0662.jpg

Επίσης, τα κύρια ηχεία έχουν υποστεί μικρή μετατροπή για ακόμη καλύτερη ηχητική απόδοση. Οι αποστάτες της λακαριστής μαύρης βάσης έχουν αφαιρεθεί και έχουν ξαναβιδωθεί κατευθείαν επάνω στην καμπίνα. Η βελτίωση ήταν άμεση αλλά οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Προστέθηκαν επίσης τα Super Spikes της SoundCare, αξίας 100 . Ακολουθεί φωτογραφία του αποτελέσματος...

IMG_0666.jpg

Οι οπές ανάκλασης χαμηλών έχουν κλειστεί με τις παρεχόμενες «τάπες», μιας και έτσι, τα Omni 550 έπαιξαν καλύτερα στο δικό μου χώρο. Αφαιρώντας τες, το ηχείο αποδίδει το πλήρες φάσμα μεταξύ 35Hz - 20KHz.

Τιμή για το πλήρες σετ: 800 (Παρακαλώ σκεφτείτε πως με 1.000 περίπου ευρώ, αγοράζετε μόλις ένα ζευγάρι ηχείων της κατηγορίας των Omni 550...)

Θα ήθελα να πωληθούν όλα μαζί. Αν το σετ "σπάσει" θα πρέπει να αυξηθεί η τιμή των επιμέρους κομματιών... :o

Αν ενδιαφέρεστε και για μια επιλογή ενισχυτή για το παραπάνω σετ, πωλείται και ο Pioneer VSX-LX70, (σχετικό thread) όπου μπορούμε να συζητήσουμε για λίγο καλύτερη τιμή στο σύνολο της αγοράς. Εφόσον ο Pioneer δεν αγοραστεί από κάποιον συμφορουμίτη φυσικά! :D

Δεκτός ο έλεγχος καλής λειτουργίας πριν τη αγορά. Βρίσκομαι στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ αποστείλατε PM.

P.S.:Υπάρχει και η δυνατότητα προσθήκης υπογούφερ στο σετ! Και τι υπογούφερ... το PV1 της B&W! Ανεβάζω τη σχετική αγγελία και ενημερώνω σύντομα παρακάτω.

Ευχαριστώ! :smile:

Last edited:
Καλησπερα ο ενισχυτης δοθηκε ?
Ενδιαφερεται ο εξαδερφος μου για το πακετο των ηχειων αλλα και για τον ενισχυτη .
Πως μπορουμε να τα ακουσουμε ?

Re: Απάντηση: Mirage Omni 550, Omni 150, C150, Nanosat Prestige (σετ 7.0)

Καλησπερα ο ενισχυτης δοθηκε ?
Ενδιαφερεται ο εξαδερφος μου για το πακετο των ηχειων αλλα και για τον ενισχυτη .
Πως μπορουμε να τα ακουσουμε ?

Καλημέρα!

Ο ενισχυτής έχει πουληθεί ήδη...:smile:

Για τα ηχεία, έχετε PM.

Τα περιφερειακά πουλήθηκαν στο σύνολό τους (και τα τέσσερα). :smile:

Νέα τιμή: 300 για το ζεύγος των Omni 550 + το κεντρικό C150 (σύνολο 3 ηχεία).

Ευχαριστώ! -bye-

Και τα Omni 550 απέκτησαν τον νέο τους κάτοχο, άρα λοιπόν, μας έμεινε ένα κεντρικό... 80 τελική τιμή για το κεντρικό C150. Τελευταίο κομμάτι..

Ελάτε κύριοι... Ένα ηχείο έμεινε όλο κι όλο... :D

Κάποιος που να ψάχνει για ένα άρτιο και κομψό ηχείο διαλόγων; :o

Ευχαριστώ! -bye-

Mirage C150

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.

Θέλω να εκφράσω το ενδιαφέρον μου για το συγκεκριμένο ηχείο, διατηρώντας μιαν επιφύλαξη, σχετιζόμενη με το ταίριασμά του με τα δικά μου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες στέλνω PM. Ευχαριστώ.
-