Mission: Impossible (8) - The Final Reckoning (2025)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    10
Και όχι μόνο. Από κακούς, όσους θέλεις έχει. Αλλά ο main είναι ένας και δεν είναι ο Gabriel.

Δεν ήταν τυχαίος όμως. Με αυτόν έγινε το τελικό ξεκαθάρισμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To πιο ενδιαφερον παντως ηταν το οτι

"γυρισαν" την φανταστικη κακια εκτελεστρια του πρωτου μερους (κατι ειχαμε καταλαβει απο την πρωτη ταινια ) σε κανονικο μελος των IMF φτιαχνοντας νεα ομαδα μετα τον θανατο του Λουθερ .

Θαχει πλακα να στησουν τωρα νεα ομαδα επαναφεροντας πχ τον Τζερεμυ Ρανερ και τον Κρουζ σε "επιτελικο" ρολο ας πουμε .
Ετσι φανηκε στο τελος, το μηνυμα ηταν ξεκαθαρο.

Δεν ήταν τυχαίος όμως. Με αυτόν έγινε το τελικό ξεκαθάρισμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι, αλλά για άλλο λόγο. Βασικά κλείσανε έναν κύκλο 30 χρόνων. Όπως και με άλλους χαρακτήρες.

Oσο παει γινεται χειροτερο λολ

Ο επίσημος λογαριασμός των Ρεκόρ Γκίνες αναφέρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Η όγδοη και πιο πρόσφατη ταινία του franchise, @missionimpossible - The Final Reckoning (2025), ανέβασε πραγματικά τον πήχη – τα εντυπωσιακά ακροβατικά του Τομ για την ταινία του χάρισαν μόλις έναν τίτλο Guinness World Records. Ο σταρ πήδηξε από ελικόπτερο 16 φορές, φορώντας αλεξίπτωτο που είχε προεμποτιστεί με καύσιμη ύλη και είχε αναφλεγεί, προτού κόψει τα απανθρακωμένα υπολείμματα του πρώτου και ανοίξει με ασφάλεια το εφεδρικό. Κανένας άλλος ηθοποιός ή κασκαντέρ δεν έχει πλησιάσει καν αυτόν τον αριθμό πτώσεων που αψηφούν τον θάνατο».

«Ο Τομ δεν παίζει απλώς ήρωες δράσης – είναι ο ίδιος ήρωας δράσης!»
δηλώνει ο Κρεγκ Γκλέντεϊ, αρχισυντάκτης των Guinness World Records. «Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του οφείλεται στην απόλυτη αφοσίωσή του στην αυθεντικότητα και στα όρια που επεκτείνει για το τι μπορεί να κάνει ένας πρωταγωνιστής. Είναι τιμή μας να αναγνωρίσουμε την απόλυτη αφοβία του με αυτόν τον νέο τίτλο Guinness World Records».

Λέμε κι εμείς έχουμε ζωή, δουλεύουμε και καλά (που σαπίζουμε σε μια καρέκλα και περιμένουμε να πεθάνουμε......)
Όλη μας η ζωή είναι μια μέρα του Τομ Κρουζ.
Μη δεν ειναι ουτε ενα λεπτο
(εγω δεν εχω πηδηξει ποτε απο αεροπλανο .... ουτε απο μηχανη σε μηχανη .... ουτε κρεμαστηκα απο ταβανι σε δαπεδο)

Ε και εμεις που εχουμε πηδηξει δηλαδη απο αεροπλανο και εχουμε κανει και αναρριχησεις σε παγο και χειμερινη ορειβασια και καταδυσεις σε βαθος 50μετρων χωρις μιγμα τι λες να αισθανομαστε ?

Το ιδιο αδερφες με ολους μπροστα σε ολα αυτα.....

• Haha
Reactions: SR-71
Μη δεν ειναι ουτε ενα λεπτο
(εγω δεν εχω πηδηξει ποτε απο αεροπλανο .... ουτε απο μηχανη σε μηχανη .... ουτε κρεμαστηκα απο ταβανι σε δαπεδο)
Ναι, αλλά χθες περίμενες 2 ώρες να επανέλθει ο server του avclub. Άρα έχεις κι εσύ (με τον τρόπο σου) ζήσει τη ζωή σου στα άκρα.

• Haha
Reactions: SR-71
1749750065515.png
1749750136470.png

Δυο καταπληκτικες φωτογραφιες απο τα σετ.

Στην πανω εχουν ολοκληρωσει εχοντας σε μεγαλο board αναρτημενη ολη την sequense των αεροσκαφων και διαγραφοντας καθε πλανο του story board οταν τελειωνε.

Στην κατω ο ιδιος ο Κρουζ δινει οδηγιες για την ληψη που ακολουθει.....υποβρυχιως.