Μισθωτήριο συμβόλαιο - χρόονος επικύρωσης από taxis

journeyman

Senior Member
21 June 2008
516
Παιδιά καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω μιας και νοικιάζω ξανά σπίτι μετάα από 5 χρόνια και οι διαδικασίες έχουν αλλάξει.
Ο ιδιοκτήτης καταθέτει το μισθωτήριο συμβόλαιο μέσω taxis και περιμένω ειδοποίηση ώστε να το εκτυπώσω και να πάω στη ΔΕΗ?
Αν ναι, πόσος χρόνος χρειάζεται απο την υποβολή του ιδιοκτήτη μέχρι να το επικυρώσουν ηλεκτρονικά στο taxis?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΠΟΛ.1013/7.1.2014 Μητρώο Μισθώσεων ακίνητης περιουσίας

1. Οι εκμισθωτές ακίνητης περιουσίας υποχρεούνται να δηλώνουν όλα τα πληροφοριακά στοιχεία των αρχικών ή τροποποιητικών μισθώσεων, μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα από την έναρξη της μίσθωσης ή την τροποποίησή της, ανεξάρτητα αν πρόκειται για γραπτή ή προφορική συμφωνία.

Νομίζω σε αυτό αναφέρεσε..
Συμβόλαιο θα υπογράψετε κανονικά μεταξύ σας.
Ο Ιδιοκτήτης θα το δηλώσει στο Μητρώο - και εσύ θα το αποδεχθείς ..

Στη ΔΕΗ μπορείς να πας με το υπογραμένο συμβόλαιό σας - προφανώς για να βάλεις τη ΔΕΗ στο όνομά σου.
(δε νομίζω ότι απαιτείται προγενέστερη δήλωση στο Taxis - εκτός αν άλλαξε κάτι που δεν το έχω υπόψη μου)

Καλή συνέχεια

Last edited:
ΥΓ: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα απαντήσω σε φορολογικό θέμα στο AvClub... :)

χαιρετώ και πάλι, για να απαντήσω στην ίδια μου την ερώτηση:
από την στιγμή που ο ιδιοκτήτης "περάσει" το συμβόλαιο στο taxis, μετά από 1 περίπου ώρα, έρχεται ειδοποίηση από το taxis στον ενοικιαστή, κάνει αποδοχή του συμβολαίου (εφόσον είναι όλα τα στοιχεία σωστά), εκτυπώνει το συμβόλαιο και με αυτό πάει στη ΔΕΗ να πάρει το ρεύμα στο όνομά του.

Αν κάποιος έχει απορίες θα χαρώ να απαντήσω με τα όσα έμαθα!
Ευχαριστώ και τον χρήστη NiKa για την τοποθέτησή του!!!

Re: Απάντηση: Μισθωτήριο συμβόλαιο - χρόονος επικύρωσης από taxis

ΥΓ: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα απαντήσω σε φορολογικό θέμα στο AvClub... :)

γι'αυτό γράφω στο Avclub, πάντα παίρνω έστω μια απάντηση. Όλοι ξέρουν και από κάτι άλλο εκτός από τα HiFi!!!!!!!!!!!!!!!