Μητρικες ΑΜ2/775 + CPU

18 June 2006
850
Πειραιας
Λιγα ακομα που εμειναν...

Πωλουνται οι εξης μητρικες:

Asus M2N-E, καινουργια, στο κουτι της, με εγγυηση κανονικα 3 ετη. Τιμη 90 ευρω.

MSI K9N Platinum Firewire καινουργια, στο κουτι της. Τιμη 90 ευρω.

Οι παραπανω δινονται και σε σετ με επεξεργαστη (καλο κομματι, τουλαχιστον 2.7 με στοκ ταση και ψυξη) 3500+ Athlon στα 190 ευρω.

Επισης :

Μητρικη Asus P5WD2-E Premium 975X. Απο το πλαισιο, με κανονικα την εγγυηση της για κοντα 3 χρονια ακομα. Δουλεψε μονο λιγες ημερες για συγκεκριμενες δοκιμες.

Τιμη 150 ευρω.

Επεξεργαστης Intel D920 διπυρηνος. Και αυτος κανονικα με εγγυηση 3 ετων. Αψογο κομματι, παιζει με μαμα ψυκτρα και ταση μικροτερη της κανονικης του (1.22V) στα 3.73ghz χωρις κανενα προβλημα και κανενα ανεμιστηρα στο κουτι.

Τιμη 150 ευρω.

Και τα 2 παραπανω πακετο στα 290 ευρω.

Επαναλαμβανω οτι ΟΛΑ τα παραπανω σε αυτη την αγγελια εχουν ΦΟΥΛ εγγυηση.

Προτασεις δεκτες.

Ευχαριστω.

ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΗΝ MSI NX6800GT T2D256.ΕΙΝΑΙ ΣΥΒΜΑΤΗ ΜΕ THN MHTPIKH MSI ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ?.ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΜΗΤΡΙΚΗ + ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ?

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΕΙΝΑΙ Ο AMD SEMPRON 3600+ AM2 BOX.AN ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΕΤ ΠΟΥ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ,ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΣΤΟ [email protected]

hiendakias said:
ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΗΝ MSI NX6800GT T2D256.ΕΙΝΑΙ ΣΥΒΜΑΤΗ ΜΕ THN MHTPIKH MSI ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ?.ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΜΗΤΡΙΚΗ + ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ?

Φυσικα και ειναι αφου παιρνει οποιαδηποτε PCI-E καρτα. Οπως και ο Sempron που αναφερεις, αν δεν θελεις τον Athlon που δινω εγω μαζι. Εγω μονο οτι γραφω εχω, δεν ειμαι καταστημα.

Ευχαριστω.

Απομενουν τα:

Η μητρικη MSI K9N Neo Platinum Firewire. Καινουργια στο κουτι της. Με εγγυηση κανονικα. Τιμη 90 ευρω.

Δυστυχως αλλον επεξεργαστη ΑΜ2 δεν εχω, αλλα ειναι πολυ φτηνοι στην αγορα πλεον για δυνατα αθορυβα συστηματα. Επειδη πολλοι λογικο ειναι να ενδιαφερονται για HTPC εδω, να ενημερωσω οτι η MSI εκτος του οτι φυσικα υποστηριζει Cool & Quiet κανονικοτατα, εχει και καρτα ηχου High Definition on-board.

Επισης παραμενουν τα :

Μητρικη Asus P5WD2-E Premium 975X. Απο το πλαισιο, με κανονικα την εγγυηση της για κοντα 3 χρονια ακομα. Δουλεψε μονο λιγες ημερες για συγκεκριμενες δοκιμες.

Τιμη 150 ευρω.

Επεξεργαστης Intel D920 διπυρηνος. Και αυτος κανονικα με εγγυηση 3 ετων. Αψογο κομματι, παιζει με μαμα ψυκτρα και ταση μικροτερη της κανονικης του (1.22V) στα 3.73ghz χωρις κανενα προβλημα και κανενα ανεμιστηρα στο κουτι.

Τιμη 150 ευρω.

Και τα 2 παραπανω πακετο στα 280 ευρω.

Η συγκεκριμενη μητρικη μεταξυ των παμπολων λειτουργιων της εχει και Dolby Digital Live! στην high definition καρτα ηχου της, που σημαινει οτι μπορει να μεταφραζει καθε ηχο που παιζει το PC σε Dolby Digital 5.1 σημα. Με λιγα λογια ειναι -απαιχτη- οταν συνθεθει το PC με καποιον καλο ενισχυτη ηχου μεσω ψηφιακης συνδεσης.

Οτι αποριες εχετε μπορειτε να με ρωτατε.

Ευχαριστω.

Λιγα ακομα που εμειναν...

Asus M2N-E, καινουργια, στο κουτι της, με εγγυηση κανονικα 3 ετη. Τιμη 90 ευρω.

Οι παραπανω δινονται και σε σετ με επεξεργαστη (καλο κομματι, τουλαχιστον 2.7 με στοκ ταση και ψυξη) 3500+ Athlon στα 190 ευρω.

.

Μάνο, ενδιαφέρομαι για το σετάκι Asus + Athlon 3500+ αν υπάρχουν ακόμα.
Το θέμα είναι ότι οι τιμές τους καινούργια είναι 61 για τον επεξεργαστή,
βλ. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=3362&cat=2
και 90 για το M/B.
βλ. http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?8444
(εκτός αν κάνω κάπου λάθος).

Συνεπώς, μήπως μια τιμή γύρω στα 100 και για τα δύο θα ήταν πιο ρεαλιστική;