ΜΩΒ ΣΗΜΑΔΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ

nickolasbab

New member
7 November 2010
24
παιδια σε μια lg ld47 750 που αγορασα πριν 25 μερες παρατηρησα σημερα ενα μωβ σημαδακι στο πανελ οταν η οθονη δειχνει το μαυρο χρωμα
φαινεται μονο τοτε δεν διμηουργει προβλημα στην εικονα
τι ειναι αυτο αραγε καμενα pixel?? το προβλημα αν το αφησω θα γινει μεγαλυτερο? θα ερθει ειπε τεχνικος .κι αν πει οτι θελει αλλαγη πανελ?
νατους εχω εμπιστοσυνη εννοω στα ελληνικα τεχνικα χερια? η μηπως να μην την πειραξει καθολου μιας και στην εικονα δεν μου διμηουργει πλοβλημα?!!!

Αν σε ενοχλεί πολύ, να κανονίσεις να έρθουν από το service.
Αν η ενόχληση είναι περισσότερο "ψυχολογική", θα προτείνω να την κρατήσεις όπως είναι.
Έχω τραβήξει πολλά με την αγορά της δικής μου LD750, που θα ευχόμουν να την είχα κρατήσει με το bug που είχε και μην την είχα δώσει για επιστροφή.

Έχε υπόψη σου πως επειδή έχει καταργηθεί, δεν ξέρω τι γίνεται στην περίπτωσή σου!
Θα σου αλλάξουν panel? Θα σου δώσουν άλλη? Πρόσεξέ το αυτό!!!

φιλε σακη το θεμα ειναι να μην γινει χειροτερο και μου χαλασει και την εικονα ξερεις τιποτε πανω σε αυτο?

Δεν ξέρω τι να σου πω επάνω σε αυτό. Λογικά όταν κάτι το παραλαμβάνουμε από το Service, είναι επισκευασμένο σωστά.
Ή αν το καλύπτει η εγγύηση για αντικατάσταση, πρέπει να λάβουμε καινούριο. Αν δεν υπάρχει όμως?

Είναι 25 ημερών, την καλύπτουν για αντικατάσταση? Αν όχι και κάνουν αλλαγή panel... αν το καινούριο σου έχει clouding σε καλύπτουν για να στο ξαναλλάξουν?
Γι' αυτό έκανα το παραπάνω ερώτημα αν πραγματικά σε ενοχλεί το μωβ pixel. Μίλησε με την LG, δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω. -bye-

ευχαριστω παντως
παιδια καποιος αλλος ισως γνωριζει τεχνικα θεματα -δηλαδη αν την κρατησω οπως ειναι θα μεγαλωσει το προβλημα θα μου τοβγαλει και στην εικονα ? γιατι αν οχι και παραμεινει οπως ειναι παντα τοτε προτιμω να μην της βαλει χερι κανενας . παρακαλω περιμενω τις γνωσεις σας.

Βγαλε αν μπορεις μια φωτογραφια να το δουμε.

Το να "μεγαλωσει" παντως ειτε για ελαττωματικο pixel μιλαμε ειτε για ατελεια στην κατασκευη ειναι πολυ δυσκολο εως απιθανο.

αρα μαλλον θα την κρατησω αν και μου ειπανε απο service οτι θα μου την αλλαξουνε και εφοσον δεν υπαρχει η ιδια θα μου δωσουν μια παρομοια η μια καλιτερη. περιμενω να μου πουνε ποιο μοντελο. αλλωστε ισχυει η εγγυηση καμενου pixel για δυο χρονια.
τι νομιζετε σωστα θα κανω η πρεπει να δεχτω την ανταλλαγη????????

δεν ειναι πιο εξυπνο να περιμενω καμποσο καιρο και ισως μετα να ζητησω αλλαγη οποτε ισως πετυχω καποιο πιο συγχρονο μοντελο??

Απάντηση: Re: ΜΩΒ ΣΗΜΑΔΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ

αρα μαλλον θα την κρατησω αν και μου ειπανε απο service οτι θα μου την αλλαξουνε και εφοσον δεν υπαρχει η ιδια θα μου δωσουν μια παρομοια η μια καλιτερη. περιμενω να μου πουνε ποιο μοντελο.
Μου αρέσει που εσένα στο είπαν αυτό πριν καν την παραλάβουν και αφορά 1 pixel
ενώ εμένα που άλλο μοντέλο 47" είχε μεγάλο πρόβλημα παρεμβολών σε όλα τα κανάλια
και πέρασαν από τα χέρια μου 3 ίδια τεμάχια, μου τόνιζαν πως "δεν μπορούμε να σας δώσουμε διαφορετικό μοντέλο"!!!

καλα μην τρελενεσαι ενας οδηγος μου το ειπε απο το service ουτε καν τεχνικος
κατσε πρωτα να υλοποιθει σε πραξη και βλεπουμε.αλλωστε μου ειπαν οτι αυτο υσχυει μονο σε περιπτωση pixel.
αν ισχυει ποια θα διαλεγες?

ΤΕΛΙΚΑ με ενημερωσαν τωρα οτι την αλλαζουν αλλα δεν ξερουν μοντελο σιγουρα ιδιο η καλλιτερο-λογικο ακουγεται-
το θεμα ειναι μηπως και η αλλη που φερουν εχει καποιο αλο προβλημα κλπ.
εντωμεταξυ ο τεχνικος μου ειπε οτι αυτο το pxel δηλαδη δεν μεγαλωνει ουτε χειροτερευει ωστε να βγει και στην εικονα αντιθετως μπορει και να ενεργοποιθει.
τελικα τι με συμβουλευετε να κανω?? εχω μπερδευτει στην αποφαση .πρεπει να απαντησω εως αυριο πρωι.
βεβαια εχω δυο χρονια μπροστα μου-εγγυηση καμμενου pixel- ναπαρω τηλ για να μου την αλλαξουν αω το προβλημα συνεχιζει.

Να σου πουν ποιο μοντέλο σου δίνουν και να το ψάξεις πριν πει το ΟΚ.

Εγώ σου έχω πει την γνώμη μου. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος, προχώρα.
Αν δεν είναι τόσο ενοχλητικό και σου αρέσει σαν TV, κράτα την.

μην την αλλαξεις τωρα λιγο πριν να ληξει η εγγυηση αλλαξε την ωστε να παρεις τοτε καποιο καινουργιο μοντελο

σωστο το ρωτησα αλλα απαντησαν οτι τωρα την αλλαζουν για αργοτερα δεν υποσχονται που θα ειναι παλια απλα θα την επιδιορθωσοθν -μαλλον αλλαγη πανελ- οποτε τους ειπα να ερθουν να την παρουν. καλα εκανα???

τελικα κυριοι
μου εφεραν σε πεντε εργασιμες αντικατασταση την ιδια tv -δεν ξερω που την βρηκαν μιας και οπως ξερουμε δεν πωλειται πλεον το μοντελο-ελπιζω να μην ειναι απο αντικατασταση αλλου ανθρωπου.´ιδομεν.