Μόλις ήρθε !!!

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,744
Λιβαδειά
Έφτασε το iPadακη :BDGBGDB55:

attachment.php

Attachments

• airb1.JPG
    airb1.JPG
    271.1 KB · Views: 58
  • airb2.JPG
    airb2.JPG
    280.7 KB · Views: 55
  • airb3.jpg
    airb3.jpg
    95.8 KB · Views: 46
  • airb4.JPG
    airb4.JPG
    240.7 KB · Views: 55
  • airb5.JPG
    airb5.JPG
    215.9 KB · Views: 335
Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

ΟΚ, να αγοράσεις κάτι από το εξωτερικό κλπ άντε να πεις ότι το ρισκάρεις και δεν έχεις service εις γνώση σου παίρνεις το ρίσκο.
Αλλά να αγοράζεις κάτι από ελληνικό μαγαζί και να σου λέει ότι δεν έχεις service/εγγύηση; Το δέχεσαι; Κι αν σου κάτσει;

Απάντηση: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας! :grinning-smiley-043

Για όποιον ΔΕΝ το έχει αγοράσει ακόμα.. έχω να πω ότι είναι ΑΠΙΘΑΝΟ ότι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία των tablet!!!!

Πρέπει να το αγοράσετε για να καταλάβετε τι εστί!!! ;)

Αναρωτιέμαι και μετανιώνω που δεν το είχα αγοράσει τόοοσο καιρό :slapface:.

Last edited:
Re: To iPad επίσημα στην Ελλάδα !

Άντε με το καλό να το χαρεις , βλέπω ότι πήρες το 3G , τουλάχιστο τώρα που το πήρες έχει επιτέλους και Ελληνικά .

Ωραιο μηχανακι, εννοειται.

Με έχει χαλασει μόνο λιγο το κακό scaling που κάνει και η ελαφρως χειρότερη από το iphone 4 απόκριση.

Αυτα φυσικά δεν αναιρούν ότι ειναι οντως απολαυστικό.

Καλορίζικο φίλε και απροβλημάτιστο.

Το έχω κι εγώ εδώ και 10 μέρες και είχα ακριβώς την ίδια απορία με σένα: "Γιατί άργησα τόσο πολύ να το πάρω"...

Αντε τώρα να πείσω την γυναίκα να πάρω το iPad 2 σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα...

Καλορίζικο φίλε και απροβλημάτιστο.

Το έχω κι εγώ εδώ και 10 μέρες και είχα ακριβώς την ίδια απορία με σένα: "Γιατί άργησα τόσο πολύ να το πάρω"...

Αντε τώρα να πείσω την γυναίκα να πάρω το iPad 2 σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα...

iPad 2

attachment.php

Attachments

• ipad2_apple_usb_hdmi2.jpg
    ipad2_apple_usb_hdmi2.jpg
    108.3 KB · Views: 169
Ωραίο αλλά δε νομίζω να κάνουν πιο λεπτό το πλαίσιο. Δεν θα έχουμε που να βάλουμε τα χέρια μας όταν θα το κρατάμε.

Ωραίο αλλά δε νομίζω να κάνουν πιο λεπτό το πλαίσιο. Δεν θα έχουμε που να βάλουμε τα χέρια μας όταν θα το κρατάμε.

επειδει γουστα ειναι αυτα, εμενα μ'αρεσει το σιγκεκριμενο...

φιλε καλοριζικο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

αλλα εγω θα περιμενω το ipad 2 , για δυο συμαντικους λογους , που εμενα θα με βολεψουν παρα πολυ , α/ SD Card slot β/ USB 3.0

http://www.geckoandfly.com/8345/apple-ipad-2-release-date-february-2011/
''Apple iPad 2 this coming February.

3-axis Gyroscope
SD Card slot
USB 3.0
HDMI
Front camera ''

Αν δεν βγουν επισημα να το πουν , ας κραταμε μικρο καλαθι.....