Monitor Viewsonic 28 inch 1920:1200 ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

17 June 2006
10,667
Το monitor πριν λίγο καιρό άρχισε να κάνει σαν στροβοσκόπιο και η φωτεινότητα στο ένα κάθετο άκρο σχεδόν μηδενίστηκε και σταδιακά αυξάνει μέχρι το άλλο.
Περίπου το 2010 είχα αλλάξει όλους τους πυκνωτές στο κύκλωμα τροφοδοσίας λόγω προβλήματος και από τότε δούλευε καλά. Τώρα το ξανάνοιξα και πήγα να αγοράσω πυκνωτές να ξαναδοκιμάσω επισκευή. Όπως και τότε δεν φαίνεται οπτικά να έχει κανένας πυκνωτής πρόβλημα (φούσκωμα, σκάσιμο κλπ) για να αγοράσω μόνο 1-2 από τους καμιά 50ρια που έχει. Όμως μετά από επίσκεψη σε γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών διαπίστωσα ότι ενώ το 2010 είχα πληρώσει λίγο πάνω από 10 ευρώ για όλο το σετ των πυκνωτών, τώρα οι μισοί κοστολογήθηκαν στα 27 ευρώ. Μιας και πρώτον είχα άμεση ανάγκη το μόνιτορ (οπότε παραγγελία από internet και αναμονή δεν έπαιζε) και δεύτερον 50+ ευρώ μου φάνηκαν υπερβολικό ρίσκο για πιθανή ανεπιτυχής επισκευή, αγόρασα καινούργιο.
Αν θέλει κάποιος το παλιό να δοκιμάσει την τύχη του σε επισκευή ας το πάρει. Τα χαρακτηριστικά του φαίνονται πιο κάτω:
http://ap.viewsonic.com/me/products/lcd/VX2835wm.php?
Το μόνιτορ δεν το ξαναβίδωσα, οπότε οι δύο πλακέτες τροφοδοσίας είναι αποσυνδεδεμένες και όλες οι βίδες είναι φυλαγμένες. Δεν έχω το χρόνο να το μοντάρω.
Μόνο συνάντηση και μόνο Αθήνα.

Αν αλλαξει κατι με το συμφορουμητη με ενδιαφερει και εμενα, μηπως την επισκευασει ενα φιλος μου

Ευχαριστω!