MONO- Hymn to the immortal wind

Oρίστε
61EVEk2pWaL._SL500_AA240_.jpg

painfully beautiful..

Oρίστε
61EVEk2pWaL._SL500_AA240_.jpg

painfully beautiful..

άλλο ύφος αλλά δισκαρα,,θυμάμαι πριν από κάνα δυο χρόνια που το είχα πρωτακουσει είχα πάθει την πλάκα μου...υπάρχουν στιγμές που πραγματικά
υποφερεις ακούγοντάς το (if you know what i mean)

είχα πει σε άλλο νήμα (νομίζω στα συναυλιακα) οτι οι Mono ζουν κυριολεκτικά
κάτω απ το νερό....βλέπω εδώ ότι και άλλοι έχουν αυτήν την γνώμη:grinning-smiley-043

Το άλμπουμ έχει μια "φθινοπωρινή" μελαγχολία που λατρεύω.

Μου φέρνει στο νου τέλη Σεπτέμβρη, δροσιά, φύλλα να ανεμίζουν κι ένα ανεπαίσθητο ψιλόβροχο να πέφτει κατά το σούρουπο...

Μαγεία.

Υ.Γ. Με συγχωρείτε που άργησα. Κι ήμουν σε μια περίεργη διαθεση σήμερα, αλλά το δισκάκι με γιάτρεψε με τη μία...

Μου φέρνει στο νου τέλη Σεπτέμβρη, δροσιά, φύλλα να ανεμίζουν κι ένα ανεπαίσθητο ψιλόβροχο να πέφτει κατά το σούρουπο...

Μαγεία.

Υ.Γ. Με συγχωρείτε που άργησα. Κι ήμουν σε μια περίεργη διαθεση σήμερα, αλλά το δισκάκι με γιάτρεψε με τη μία...

καλώς τον...

είναι ανάλογα πως το ακούς...

μην το ακούσεις ''πεσμένος''...θα χάσεις την υγειά σου-bye-

Μαγεία.

αλλά μάλλον λειτούργησε αντίστροφα σε σένα

Άκουσα το απόγευμα τα βήματα της νύχτας και το πρόσωπό μου άλλαξε την έκφρασή του προς το καλύτερο..
Ξέρεις πολλές φορές σκέφτομαι πως η νύχτα είναι μια ορατή-αόρατη αντανάκλαση του εαυτού μου..
Παλαιότερα έλεγα ότι το όνειρο μου είναι να γίνω κάποια στιγμή η προσωποποίηση μιας στιγμής από την αιωνιότητα..η νύχτα είναι και αυτή μια στιγμή μόνο που έχει την ιδιαιτερότητα να επαναλαμβάνεται...
Αυτό έχει και τα καλά και τα άσχημα του,,
Από την μια νιώθεις πως είσαι απέραντος,αιώνιος και σταθερός,μα απ την άλλη νιώθεις πως επαναλαμβάνεσαι χάνοντας έτσι την μαγεία της πρωτοτυπίας..

+1