Mortdecai (2015)

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,398
Utopia..

Mortdecai.jpg

Imdb | Wikipedia

Action | Comedy - 6 February 2015 (USA)

Πρόκειται για την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη, της σειράς βιβλίων του Kyril Bonfiglioli.

«O Charlie Mortdecai είναι ένας διεθνής τρομοκράτης, ευγενής έμπορος έργων τέχνης και κατά καιρούς κακοποιός. Κινούμενος ανάμεσα σε εξαγριωμένους Ρώσους, την Βρετανική MI5 και άλλους, ο Mortdecai πρέπει να διασχίσει την υφήλιο, οπλισμένος μόνο με την καλή του εμφάνιση και την ιδιαίτερη γοητεία του, με σκοπό την ανάκτηση ενός κλεμμένου πίνακα που φημολογείται ότι περιέχει τον κωδικό ενός τραπεζικού λογαριασμού, γεμάτου με τον χρυσό των Nαζί.»

Κωμωδία δράσης σε σκηνοθεσία David Koepp («Secret Window», «Premium Rush») και σενάριο του Eric Aronson, βασισμένο στη σειρά βιβλίων του Kyril Bonfiglioli.

Πρωταγωνιστούν οι Johnny Depp, Olivia Munn, Ewan McGregor, Aubrey Plaza, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Jeff Goldblum, Oliver Platt, Alec Utgoff, Michael Byrne.

Αν και ο David Koepp θεωρείται ως ένας απο τους πιο περιζήτητους σεναριογράφους, έχοντας γράψει τα σενάρια μεγάλων επιτυχιών όπως το «Jurassic Park», το «Carlito’s Way», το «Spider-Man» και το «War of the Worlds», το πέρασμα του στη σκηνοθεσία δεν ήταν το ίδιο επιτυχήμενο.
Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την πρόσφατη κακή φόρμα του Johnny Depp, αφήνει πολλές αμφιβολίες για το «Mortdecai», μια ταινία που η Lionsgate ευελπιστεί να εξελιχθεί σε τριλογί€α.

Το «Mortdecai» θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στίς 6 Φεβρουαρίου του 2015.

http://www.cinemode.gr/cinema_news/proti-matia-mortdecai-tou-david-koepp.html

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

** Ξαφνικά σβήσανε όλα τα σημερινά trailers από το Youtube..
Αναμένουμε να τα ξαναβάλουν..

Last edited by a moderator:
Μα καλά, η Gwyneth παίζει σε καμία ταινία που να μην είναι …κούκλα ή εγώ βρίσκομαι σε σύγχυση?

R3sut.jpg

Η ταινία άλλαξε ημερομηνία.. θα βγει στις 23 Ιανουαρίου.. και εδώ είναι το νέο Banner!

Στις 29 Ιανουαρίου θα βγει μάλλον στην Ελλάδα..

- Facebook

UHQ Poster

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μα καλά, η Gwyneth παίζει σε καμία ταινία που να μην είναι …κούκλα ή εγώ βρίσκομαι σε σύγχυση?

Πολύ καλή.. είναι από τις αγαπημένες μου! ;)