MOTHERBOARD IL-90MV ME INTEL T2300

kazabubu

New member
11 September 2007
65
Τα παραπανω σε βαζουν στον κοσμο του HIGH DEFINITION απλα τοποθετοντασ τα στο κουτι του υπολογιστη.
Ικανα και για πολυ υψηλα bitrate και καταπληκτικη αποδοση εικονας αλλα και του ηχου ακομα και μεσω spidf.
Ιδανικος συνδιασμος για htpc αλλα και χρηση internet κτλ. (εκτος απο παιχνιδια).
Τιμη 150€.

Μάλλον με ενδιαφέρει γιατι (α) δεν παιζω παιχνίδια και (β) δεν επεξεργάζομαι video.

Κάνει για να βλέπω ταινίες Blue Ray (με το κατάλληλο BR-DVD που κάνει γύρω στα 150 Ε);

Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με τη συναρμολόγηση: Μήπως κατά τύχη έχεις εντοπίσει κάπου κανένα κατάλληλο (μεταχειρισμένο σε καλή τιμή) κομψό οριζόντιο κουτάκι (σαλονιού) + τροφοδοτικό που να ταιριάζει στο πακετάκι;

Λέω μήπως - όχι να ψάξεις για μένα βέβαια.

:worshippy:

Μάλλον με ενδιαφέρει γιατι (α) δεν παιζω παιχνίδια και (β) δεν επεξεργάζομαι video.

Κάνει για να βλέπω ταινίες Blue Ray (με το κατάλληλο BR-DVD που κάνει γύρω στα 150 Ε);

Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με τη συναρμολόγηση: Μήπως κατά τύχη έχεις εντοπίσει κάπου κανένα κατάλληλο (μεταχειρισμένο σε καλή τιμή) κομψό οριζόντιο κουτάκι (σαλονιού) + τροφοδοτικό που να ταιριάζει στο πακετάκι;

Λέω μήπως - όχι να ψάξεις για μένα βέβαια.

:worshippy:

Δεν το εχω δοκιμασει με BR-DVD αν και δεν νομιζω να υπαρχει θεμα.
Παντως σε mkv σηκωνει ανετα μεχρι και 13300 bitrate.Ο ηχος μπορει να αποδωθει ανετα ακομα και σε 7.1 με spdif.

Το πακετο υπαρχει ακομα και με 50 επιπλεον το γνωστο iΜΟΝ (τηλεκοντρολ) για htpc.