Μου διαμέλισαν το μωρό μου! :(

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
34,989
127.0.0.1
FATALITY! Φωναξε η καθαρίστρια και η βελόνα πετάχτηκε στην άλλη άκρη του πικαπ, σήκωσε το διαμαντάκι της προς τον ουρανό και άφησε την τελευταία της πνοή!
Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια της Sumiko βλέποντας το διαμελισμένο της κορμί και ένας βρυχιθμός ακούστηκε από τον ιδιοκτήτη της που σχεδόν έκανε την καθαρίστρια να αδειάσει το περιεχόμενο των εντέρων της στο φρεσκοσκουπισμένο χαλί.

Η δολοφονία έγινε εχθές στο σπίτι μου. Περιτό να πω το τι ακούστηκε, οι απώλειες ήταν 1 Sumiko Blue point, ένα βάζο και ένα KwanDao που έτυχε να έχω εκείνη τη στιγμή στα χέρια μου και να κάνω προπόνηση. Φυσικά η καθαρίστρια ξέχασε να ζητήσει λεφτά.

Σήμερα το πρωί μίλησα με τον άνθρωπο που συνεργάζομαι και η απάντηση ήταν ως εξής:
Η Sumiko κάνει αναβελόνωση (ή κάπως έτσι) στις κεφαλές της, οπότε μπορώ πρακτικά να αγοράσω μία τέτοια κεφαλή σε προνομιακή τιμή. Μία Blue point special π.χ. στα 250 ευρώ περίπου.
Φυσικά ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να πάω πιό πάνω, και πόσο κάνει μία επισκευασμένη Black Pearl.

Και ρωτώ λοιπόν...
Να πάω σούμπιτος για μία τέτοια περίπτωση; Οι κεφαλές είναι κάτι που δεν μπορείς να δοκιμάσεις εύκολα. Και θεωρώ τις Sumiko αρκετά καλές. Βέβαια δεν έχω ακούσει άλλες στο σύστημά μου.
Ή να πάω για κάποια άλλη; Η Denon δεν νομίζω να μου καθήσει, ψάχνω κυρίως για υψηλοέξοδες MC (λόγω του Phono stage του Copland.

Ας πούμε ότι διαθέτω γύρω στα 700 -800 ευρώ.
Σκέφτομαι να τσιμπήσω κάποια κεφαλή και να κάνω και μία ανακαλωδίωση στο πικάπ μου.

Και κάτι βασικό...
Το πικάπ μου είναι το Rega Planar 3 με τον παλιό RB300 πριν τον κουτσουρέψουν και τον κάνουν πιό φτηνό βάζοντας χειρότερο βαρίδι και πουλώντας το δικό μου σαν upgrade kit.
Μέχρι πιό επίπεδο κεφαλής θα ήταν σοφό να παίξω;
Ευχαριστώ

Λυπάμαι...κρίμα ... δες και την θετική πλευρά. Καιρός για upgrade ;)

αλλά αυτό με την καθαρίστρια δεν το έπιασα???

Αμα φώναξε το πολύ πολύ να σπάσει κανένα βάζο, αλλά η κεφαλή?!? :p πώς??

Ρίξε μια ματιά στις αγγελίες. Κάποιος πουλάει σε τιμή-χώμα μιά Ace... Μπορείς να βγεις κερδισμένος...;);)

Αμα φώναξε το πολύ πολύ να σπάσει κανένα βάζο, αλλά η κεφαλή?!? :p πώς??

Πήγε να ξεσκονήσει το πικάπ με Swiffer, που αν βρεί οτιδήποτε να έχει ακίδα το μαζεύει.
Το swiffer πέρασε, το KwanDao έφυγε από τα χέρια μου, το βάζο μπήκε στη μέση να σώσει την καθαρίστρια με αποτέλεσμα και τα δύο να σπάσουν στον τοίχο, η γυναίκα μου ούρλιαξε γιατί νόμιζε ότι θα πετύχαινα την καθαρίστρια, εγώ ούρλιαξα γιατί δεν τη πέτυχα...

Δεδομένου του πλατώ και της επικινδυνότητας που αναφέρεις, πάρε μια Denon 160 με 150 ευρώπουλα περίπου και καθάρισες (έξοδος 1,6mV, οπότε σε καλύπτει)

Αν θες κάτι πιο ακριβό, ίσως η Benz Ace H...

Καλά, το τι γέλιο έριξα με το κείμενο δε λέγεται!

Υ.Γ. Το KwanDao τι είναι;

Δεδομένου του πλατώ και της επικινδυνότητας που αναφέρεις, πάρε μια Denon 160 με 150 ευρώπουλα περίπου και καθάρισες (έξοδος 1,6mV, οπότε σε καλύπτει)

Δεδομένου της επικινδυνότητας θα είχα πρόβλημα να βρω καθαρίστρια.
Επίσης δεδομένου του στερεοφωνικού μου δεν θέλω να πάρω κάτι που θα ακούγεται χάλια... :(

Αν θες κάτι πιο ακριβό, ίσως η Benz Ace H...

Πάλι είναι κάτω από το budget μου και την τιμή της Sumiko...

Καλά, το τι γέλιο έριξα με το κείμενο δε λέγεται!

Υ.Γ. Το KwanDao τι είναι;

7187.jpg

Αυτό...
Τώρα έμεινα με το μικρούλι. :(

Καλά, το πλατώ δεν έχει κάλυμμα;

Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και καμιά Dynavector ή Shelter, αλλά είναι χαμηλοέξοδες...

Πήγε να ξεσκονήσει το πικάπ με Swiffer, που αν βρεί οτιδήποτε να έχει ακίδα το μαζεύει.
Το swiffer πέρασε, το KwanDao έφυγε από τα χέρια μου, το βάζο μπήκε στη μέση να σώσει την καθαρίστρια με αποτέλεσμα και τα δύο να σπάσουν στον τοίχο, η γυναίκα μου ούρλιαξε γιατί νόμιζε ότι θα πετύχαινα την καθαρίστρια, εγώ ούρλιαξα γιατί δεν τη πέτυχα...

Χαχαχα!!! τι λες τώρα??!!??! το έχεις γράψει σε video το σκηνικό??!?!?! :worshippy:

ΤΙΙΙΙΙ????? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

Στο μεταξύ, το δικό μου πλατώ (Rega P5) δεν έχει πιάσει καθόλου σκόνη, εδώ και 15 μήνες που το έχω. Η μάνα μου, μόνο το κάλυμμα καθαρίζει κι όλα ΟΚ.

Έχεις ακούσει Denon και δε σου άρεσε?

Ή επειδή είναι φθηνές υποθέτεις ότι θα παίζουν και χάλια???

Έχω ένα κόλλημα με την Denon... Όσο νάναι...
Αν όμως ήταν πιό υψηλοέξοδη η καλή της ίσως να το σκεφτόμουν.

Χαχαχα!!! τι λες τώρα??!!??! το έχεις γράψει σε video το σκηνικό??!?!?! :worshippy:

Όχι, όταν κάνω προπόνηση δεν τη γράφω και στο video. Επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή (εκτός από εχθές).

@Tzimisce

Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι , μήπως και δέν κατάλαβα ...

Κατά το ατυχές συμβάν , κράταγες κάποιο αντικείμενο το οποίο πέταξες στήν καθαρίστρια και κείνη δέν το έφαγε στο κεφάλι γιατί ετυχε στήν μεση τής πορείας να υπάρχει το βάζο ...????

μεγάλε τρελλάθηκα!!!..τι λες!!!

σε εμένα η καθαρίστρια ΔΕΝ πλησιάζει ούτε στο ένα μέτρο από τα μηχανήματα...πριν ξεκινήσει να δουλεύει της είχα κάνει σεμινάρια!!!

Αφηστε ρε παιδια τις καθαριστριες και καντε και μονοι σας κανα ξεσκονισματακι και κανα σκουπισματακι να γυμναστειτε και λιγο.... :violent-smiley-030:

Εγω ΔΕΝ αφηνω να πλησιασει κοντα στα μηχανηματα (σε ακτινα ενος μετρου) ΟΥΤΕ την αδερφή μου ....:flipout::flipout::flipout:

ΔΕΝ ειναι για αδεξιους και ατζαμεις αυτα τα παράγματα!!!

Υ.Γ. Καλα, το τι γελιο εριξα με την περιγραφη του κειμενου ΔΕΝ περιγραφεται! Ακους εκει FATALITY ??? :HTEHETH63:

Καλά που δεν έσφαξες και την καθαρίστρια μετά με το KwanDao !

Last edited:
Κατά το ατυχές συμβάν , κράταγες κάποιο αντικείμενο το οποίο πέταξες στήν καθαρίστρια και κείνη δέν το έφαγε στο κεφάλι γιατί ετυχε στήν μεση τής πορείας να υπάρχει το βάζο ...????

Ουχί, δεν είμαι τόσο βάρβαρος. Απλά μου έφυγε από το χέρι...
Μάλλον όμως θα έπρεπε να της το φέρω στο κεφάλι τελικά να δω αν έχει τίποτα μέσα.

Εχοντας κάθε λόγο να είσαι αγανακτισμένος με την σύζυγο,για την επιλογή και την πλημελή επίβλεψη της καθαρίστριας,θα σου συνιστούσα ν' αλλάξεις και το πικάπ.:idea:

σε καταλαβαινω απολυτα :furious3: εγω ετσι εχω χασει μια vdh one και μια denon.304....μετα πηρα πικαπ με καπακι και ησυχασα........:2thumb22sup:.

Last edited: