μου εχυσα .... τον καφε πανω στον εκτυπωτη .

16 July 2006
7,526
HAMBURG
ρε παιδια τον φυσηξα τον σκουπισα ...... και δεν παιζει ;;

γιατι ρε μαμωτο ;;;; :twoguns: :twoguns: :twoguns:

στην αρχη εκανε πως ξεκιναει αλλα τωρα δεν κανει κιχ......

οχι τιποτα αλλα τον ηθελα αυριο οσο τιποτα.... :slapface: :slapface: :slapface:

να την προχωρησω την ενχειρηση ;; η θα τον μαμησω και αλλο ;;;;;;
εχει και πολλα συμπραγκαλα....... :bang: :bang: :bang:

Βάγγο αφού έφτασες σ'αυτό το σημείο συνέχισε την εγχείρηση και ο Θεός βοηθός...
Έτσι κι αλλιώς δεν παίζει...
Οπότε καλή επιτυχία!!

Βαγγελη, ειχε ζαχαρη ο καφες? Αν ειχε ζαχαρη, επρεπε να ριξεις λιγο νερο για να φυγει, γιατι αυτη προκαλει τα προβληματα. Εμενα μου ειχε πεσει ολοκληρο φλυτζανι καφες πανω στο λαπτοπ πριν 2 μηνες! Δεν ανοιγε, δεν εκανε τιποτα μιλαμε. Εριξα νερο και το γυρισα αναποδα, βαζοντας το κοντα στο καλοριφερ αλλα οχι πολυ κοντα, για να μην παθει ζημια η οθονη. Την αλλη μερα που ξυπνησα ολα δουλευαν ρολοι!!!!!!

Παντως το καθαρισμα εκτυπωτη κεφαλων που εχουν μπουκωσει γινεται με ατμο μου ειπε καποιος τεχνικος!

Βαγγελη εσυ νασαι καλα!

Κάποια γειτόνισα πήρε στο σέρβις και ρώτησε τι να κάνει διότι της χύθηκε ο καφές στο πληκτρολόγιο.
Ο τεχνικός της είπε να το πλύνει καλά στη βρύση και να το αφήσει να στεγνώσει.
Αυτή το έκανε αλλά μετά ξαναπήρε στο σέρβις και είπε ότι δεν δουλέυει τίποτα.
Και με τις εξηγήσεις που έδωσε αυτή, ο τεχνικός κατάλαβε πλέον ότι το πληκτρολόγιο όπως το είπε αυτή, ήταν ένα Laptop ! !

παιδια καλημερα . τον επληνα με ζεστο νερακι και σημερα το πρωι εκτυπωνει κανονικα ......

ειδες ;;;; ολα θελουν το μπανιο τους ....

αυτη τη στιγμη σας γραφω χωρις πληκτρολογιο ...στεγνωνει επισης ....

γιαυτο ριχτε τους ενα μπανιο....

ας ευχαριστω ολους ...

μιχαλη το λαπτοπ ηθελε μαλακτικο βρε .....

Κακαλιός Στέργιος said:
Βαγγ, είσαι Θεός!

Πως γράφεις ρε χωρίς πληκτρολόγιο??? Με το ποντίκι???

μπηκα στα προγραματα και εκει που λεει αξεσουαρ η εξτρα [το δικο μου ειναι στα γερμανικα] εχει λεει πληκτρολογιο που εμφανιζεται στην οθονη .... και πατας με το ποντικι... :Banane0:

Πέτατον από το παράθυρο κιαν δεν φτιάξει τότε θα πρέπει σοβαρά πιά να σκεφτείς την ιδέα αγοράς ενός καινούργιου.:award:
Αλήθεια υπάρχει φραπές στο Αμβούργο?:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Eki_65 said:
Πέτατον από το παράθυρο κιαν δεν φτιάξει τότε θα πρέπει σοβαρά πιά να σκεφτείς την ιδέα αγοράς ενός καινούργιου.:award:
Αλήθεια υπάρχει φραπές στο Αμβούργο?:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

ναι ρε απο ολα εχω ....

ελα απο δω καμια βολτα να δεις ..... εχω και τσιπουρο..:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Μπελλος Ευαγγελος said:
ναι ρε απο ολα εχω ....

ελα απο δω καμια βολτα να δεις ..... εχω και τσιπουρο..:ernaehrung004: :ernaehrung004:
Που θα αφήσω τον μαντράχαλο του Αvatar ωρε Βάγγο? Σ'ευχαριστώ εάν με βγάλει ο δρόμος μου προς τα εκεί κάτι που όπως φαίνεται θα συμβεί σύντομα τότε θα τα πούμε κι απο κοντά.

Eki_65 said:
Που θα αφήσω τον μαντράχαλο του Αvatar ωρε Βάγγο? Σ'ευχαριστώ εάν με βγάλει ο δρόμος μου προς τα εκεί κάτι που όπως φαίνεται θα συμβεί σύντομα τότε θα τα πούμε κι απο κοντά.

το ιδιο λεει και ο δερφος μου..... που θα αφησει την κυρια ;;;;

θα φυγω απο το Αμβουργο και ακομα δεν θα εχει ερθει.......

για πες μου και εσυ για αυτον ....
να παρω αυτον ειναι ιδιος με τον 4000 η 5000 ..
ειναι μαλον νεο μντελο ;;;

αξιζει δηλ, για φωτος ;;;

δεν νομιζω να διαφερει πολυ απο τους ιρ 4500 η ιρ4000 η 5000 ...

για πειτε ιδες ....

Canon PIXMA iP6600D Photodrucker 9600 dpi x 2400 dpi

τον Επσον τον πηρε η γυναικα μου αφου δικος ηταν ......

για να μη πιει ξανα καφε....

Last edited:
Απο HP γιατι δεν κοιτας καθολου βρε Βαγγελη? Ακουω ολους και μιλανε για Canon. Προσωπικα πιστευω οτι οι HP ειναι οι καλυτεροι εκτυπωτες. Απο τοτε που πηρα HP βρηκα την υγεια μου. ΕΙχα παλια και Epson, Canon, Lexmark. Τιποτα, καμια σχεση με το HP που πηρα.