μου εχυσα .... τον καφε πανω στον εκτυπωτη .

panosxgr said:
Απο HP γιατι δεν κοιτας καθολου βρε Βαγγελη? Ακουω ολους και μιλανε για Canon. Προσωπικα πιστευω οτι οι HP ειναι οι καλυτεροι εκτυπωτες. Απο τοτε που πηρα HP βρηκα την υγεια μου. ΕΙχα παλια και Epson, Canon, Lexmark. Τιποτα, καμια σχεση με το HP που πηρα.

για τετοιον κοιταγα αλλα εχει πανακριβα μελανια !!!!!!!!!!

και δεν βρισκω ευκολα ουτε ιμιτασιον !!!!!!

για μενα ειναι οι καλυτεροι αν και λιγο αργοι .......
εχει ενας φιλος μου με πολυ καλη ποιοτητα σε φωτο ...
τον επσον μου τον τρωει λαχανο ......... :grinning-smiley-043

Αχ βρε Βαγγέλη, τα πράγματα είναι τόσο απλά και τα κάνεις τόσο δύσκολα. Απλά ο εκτυπωτής απολαμβάνει τον καφέ του σιγά σιγα . Έπρεπε να τον αφήσεις να τον τελειώσει. Τι σπαστικός που είσαι ρε αδερφέ τον έκοψε στο καλύτερο

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Αχ βρε Βαγγέλη, τα πράγματα είναι τόσο απλά και τα κάνεις τόσο δύσκολα. Απλά ο εκτυπωτής απολαμβάνει τον καφέ του σιγά σιγα . Έπρεπε να τον αφήσεις να τον τελειώσει. Τι σπαστικός που είσαι ρε αδερφέ τον έκοψε στο καλύτερο

τελικα ολα θελουν ενα μπανακι που και που .......... :music-smiley-005:

Ας το πω άλλη μια φορά. Η Hewlet Pacard είναι μια εταιρία με καλά προϊόντα αλλά καθόλου υποστήριξη και σέρβις αν σου χρειαστεί. Έχω πετάξει στα σκουπίδια πολυμηχάνημα μεγάλο και ακριβό επειδή κάηκε το λαμπάκι του σκάνερ. Το μηχάνημα δεν δούλευε καθόλου, η εταιρία δεν είχε ανταλακτικό και μου έλεγε ότι πρέπει να αλλάξει όλο το σκάνερ με κόστος όσο κάνει καινούργιο όλο το μηχάνημα.
Το τι εκτυπωτές, σκάνερ, ψηφιακές φωτογραφικές, οθόνες, CD-RW και άλλα πολλά έχω αλλάξει, δεν λέγεται.
Το τι ταλαιπωρία έχω υποστεί δεν θέλω να το θυμάμαι.
Πανάκριβα μελάνια και τόνερ και τσιπάκι στα μελάνια ´και τις κεφαλές για να σε αναγκάζουν μετά από 18 μήνες να τα αλλάξεις θές δεν θές.
Ούστ από κει.

Re: Απάντηση: μου εχυσα .... τον καφε πανω στον εκτυπωτη .

Μπελλος Ευαγγελος said:
για τετοιον κοιταγα αλλα εχει πανακριβα μελανια !!!!!!!!!!

imitation all the way...
πηγαινε πρωτα σε ενα καταστημα για Ink Refill kits να σου πουν ποια μοντελα υποστηριζουν
και αγορασε αναλογα...
και παρε και ενα μπουκαλι απο το καθε χρωμα και εισαι αρχοντας...
3 χρονια τωρα ο HP5550 δεν εβγαλε κιχ με τα Imitation
με τρελλο ογκο Photoprints
και με το 1/10 του κοστους κυριολεκτικα

εχω κανει μια φορα το λεθος να αλλαζξω μελανι σε HP. τη δευτερη φορα αλλαξαξε εκτυπωτη με τα ιδια λεφτα (συν κατι ψιλα αλλα πηρε πολυ πιο γρηγορο)

επισης κατι αλλο:
ο canon που πηρα και δεν του κανω χρηση ξεραινεται και εχω την εντυπωση οτι δεν καθαριζει με εκτυπωση καθαρισμου, μαλλον θελει αλλαγη κεφαλων...

Re: Απάντηση: μου εχυσα .... τον καφε πανω στον εκτυπωτη .

Μελίδης Μιχάλης said:
Μάλλον είσαι τυχερός φίλε Κοπρίτη και έχεις εκτυπωτή χωρίς τσιπάκι στα μελάνια.
Αλλιώς θα σου έβγαζε μήνυμα ότι έληξαν και θα ήθελε καινούργια ντε και καλά.
μα ναι...
γιαυτο προτεινα να συμβουλευτει πρωτα καποιο καταστημα refill
για να παρει μοντελο που θα του επιτρεψει κατι τετοιο χωρις προβλημα...

σε συνδυασμο με καποιο καλο και οικονομικο χαρτι
(π.χ. HP everyday photopaper 170gr/m 10 /100φ)
τα αποτελεσματα ειναι παραπανω απο ικανοποιητικα...

Απάντηση: Re: μου εχυσα .... τον καφε πανω στον εκτυπωτη .

πανκροκ said:
ο canon που πηρα και δεν του κανω χρηση ξεραινεται και εχω την εντυπωση οτι δεν καθαριζει με εκτυπωση καθαρισμου, μαλλον θελει αλλαγη κεφαλων...

Το ιδιο ακριβως επαθα κι εγω και με τους Canon και Epson που ειχα παλιοτερα. Οταν δεν τους χρησιμοποιουσα για ενα διαστημα, ξεραινοταν οι κεφαλες τους και ηθελαν αλλαγμα. Κατι που ποτε δεν μου το εκανε ο HP. Και το καλο ειναι οτι η ποιοτητα εκτυπωσης παραμενει οπως την 1η ημερα που τον αγορασα. Τωρα αν το κοστος των μελανιων ειναι λιγο πιο ακριβο, καταρχην τουλαχιστον εχω αψογη ποιοτητα και κατα δευτερον κρατανε πολυ, οποτε το ιδιο ειναι για εμενα.