Μουσική ακούμε...απο αυτί πως τα παμε?!

You correctly identified 22 tunes (out of 26) on the Distorted Tunes Test. Congratulations! You have a fine sense of pitch.

Δεν τα πήγα και πολύ καλά. Φαίνεται ότι 8 ώρες στο τηλέφωνο κάθε μέρα δεν είναι χωρίς συνέπειες.

Απάντηση: Re: Μουσική ακούμε...απο αυτί πως τα παμε?!

You correctly identified 22 tunes (out of 26) on the Distorted Tunes Test. Congratulations! You have a fine sense of pitch.

Δεν τα πήγα και πολύ καλά. Φαίνεται ότι 8 ώρες στο τηλέφωνο κάθε μέρα δεν είναι χωρίς συνέπειες.

Κώστα μην ανησυχείς,το παραπάνω δεν λέει το πόσο ακούμε.
Απλώς δίνει μια ένδειξη για την αντίληψη μας στην σωστή μελωδική συνέχεια για να το πω χοντρικά.

Re: Απάντηση: Re: Μουσική ακούμε...απο αυτί πως τα παμε?!

Κώστα μην ανησυχείς,το παραπάνω δεν λέει το πόσο ακούμε.
Απλώς δίνει μια ένδειξη για την αντίληψη μας στην σωστή μελωδική συνέχεια για να το πω χοντρικά.

Το ξέρω βρε συ. Αλλά όσο νάναι, όταν έχεις όλη μέρα ένα ακουστικό στο αυτί και να έχεις να τα βγάλεις πέρα με αγριοφωνάρες, περίεργες διαλέκτους, κακές συνδέσεις, χαλασμένα κινητά, θορύβους περιβάλλοντος ή συνδυασμούς όλων των παραπάνω...δεν είναι και ότι καλύτερο. ούτε για το sense of pitch. είμαι σίγουρος ότι πριν πέντε χρόνια θα τα είχα πάει καλύτερα. Και πάλι καλά να λες.

Και εμένα μου έβγαλε 26/26. Και δεν ήξερα ούτε τα μισά από τα tunes. Ή το τέστ είναι κακό, ή έχω δίκιο που δεν μου αρέσει η μουσική... :flipout:
(Και από ακοή είμαι κουφός - δεν ακούω τίποτα πάνω από 16ΚHz)