Μουσική για δοκιμές...

Πιστευω οτι πολλοι απο εμας εχουμε πολλες απο τις παραπανω δισκογραφικες εταιρειες και αρκετες απο αυτες θεωρουντε αναφορας...δικαιολογημενα,ομως να πω οτι στο ψαξιμο μου και για αλλες εχω βρει καποιες που ειλικρινα οι ανθρωποι ξερουν τι παει να πει ΠΑΡΑΓΩΓΗ.......Μια απο αυτες ειναι η Καναδεζικη Higher octave kαι η Allula records .Επισης η silver dynamic recs απο Τοκυο οπου το δισκακι εχει μεσα και ασημι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Πανω απο 70 δολλαρς το τεμμαχιον παρακαλω... Αναφορας για μενα σε διαφορα ακουσματα ειναι Ray brown trio απο Groove note --Οdi paelias απο Spinada audio regordings-Doug mac leod απο JVC XRCD K2 gold

Btw...
Έχω ακούσει για κάποιο προγραμματάκι που κάνεις remastering και πρακτικά κάνεις δική σου παραγωγή. Υποθέτω ότι μπορώ να το βρώ εύκολα και έχω ακούσει δουλειά που έχει γίνει μέσω αυτού...
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

Απάντηση: Re: Μουσική για δοκιμές...

.......Μια απο αυτες ειναι η Καναδεζικη Higher octave kαι η Allula records .Επισης η silver dynamic recs απο Τοκυο οπου το δισκακι εχει μεσα και ασημι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Πανω απο 70 δολλαρς το τεμμαχιον παρακαλω... Αναφορας για μενα σε διαφορα ακουσματα ειναι Ray brown trio απο Groove note --Οdi paelias απο Spinada audio regordings-Doug mac leod απο JVC XRCD K2 gold

Από ασήμι και παλαιότερα χρυσό είναι φτιαγμένα όλα τα cdr. Και κοστίζουν ένα μικρό κλάσμα του ευρώ.....

Απάντηση: Re: Μουσική για δοκιμές...

Btw...
Έχω ακούσει για κάποιο προγραμματάκι που κάνεις remastering και πρακτικά κάνεις δική σου παραγωγή. Υποθέτω ότι μπορώ να το βρώ εύκολα και έχω ακούσει δουλειά που έχει γίνει μέσω αυτού...
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

Υπάρχει το cooledit και άλλα διάφορα.
Με το πρώτο μπορείς να κάνεις αποθορυβοποίηση. Καταγράφει το προφίλ του θορύβου και το αφαιρεί, κλπ Να απαλείψεις σκράτς , ποπ και άλλους τέτοιους θορύβους. Να διορθώσεις κλιπαρισμένες κυματομορφές. Διαθέτει "άπειρα" φίλτρα ισοστάθμισης γραφικά, παραμετρικά, δυναμικά. Να παίξεις με την δυναμική περιοχή, με την στερεοφωνική εικόνα, εύρος, τοποθέτηση των οργάνων...μπορείς πχ να μεταφέρεις δεξιά τα όργανα που παίζουν στο κέντρο και τα δεξιά όργανα αντίθετα να τα μεταφέρεις στο κέντρο, κα... Να παίξεις με το τεμπο κα...κα... που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.
Και πριν την επεξεργασία μπορείς να μετατρέψεις το wav σε 32dit/196Khz για μεγαλύτερη ακρίβεια επεξεργασίας.....

Το cooledit το έχω ψάξει αρκετά αλλά όχι πάρα πολύ. Υπάρχουν λειτουργίες που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν. Είναι κάτι σαν το "photoshop" των αρχείων ήχου.

Και έχει τεράστιες δυνατότητες αλλά θέλει να το "σπουδάσεις" για να το εκμεταλλευτείς πλήρως.

Και υπάρχουν κάποια παρόμοια προγράμματα μπορεί και καλύτερα τα οποία όμως δεν τα έχω δουλέψει.