Mozilla FireFox,εκνευριστικό πρόβλημα.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,396
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Δεν ξέρω μετά από ποιά version και μετά το παρουσίασε,αλλα κάθε λίγη ώρα εμφανίζεται ένα μνμ και μου λέει ότι ο FireFox θα κλείσει (αφού πρώτα έχει κολλήσει),τόσο σε XP όσο και σε VISTA και σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές(1 desktop και 2 laptop).
Έχει εμφανιστεί σε εσάς αυτό το πρόβλημα?

Δεν ξέρω μετά από ποιά version και μετά το παρουσίασε,αλλα κάθε λίγη ώρα εμφανίζεται ένα μνμ και μου λέει ότι ο FireFox θα κλείσει (αφού πρώτα έχει κολλήσει),τόσο σε XP όσο και σε VISTA και σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές(1 desktop και 2 laptop).
Έχει εμφανιστεί σε εσάς αυτό το πρόβλημα?

Ναι ,και τα εχω παρει...:slapface:

Αλλα εχε χαρη που χρειαζομαι καποια addons ....

Eχω αρχισει παντως να χρησημοποιω ολο και πιο συχνα και τον chrome.:grandpa:

Το ίδιο πρόβλημα και εδώ,και δεν κλείνει και με τίποτα και από πάνω,μόνο με restart με κλείσιμο-άναμα,γιατί αν πατήσεις restart θα κολλήσει εκεί που θα λέει ότι τερματίζεται ο firefox.

Έβαλα σήμερα τον 3.0.10,αντί του 3.5.κάτι που είχα,και για να δούμε τι θα γίνει,πάντως με τον 3.0.12 που είχα δοκιμάσει,πάλι τα ίδια έκανε.

κάποιο Plugin μάλλον έχεις βάλει σε όλα τα firefox σου που δημιουργεί αυτα τα προβλήματα... δοκίμασε σε safe mode να δεις αν κολλάει.

Προσωπικά για τον σωκράτη δεν ξέρω,αλλά εγώ μόνο ένα theme έχω βάλει,που πάλι στην εγκατάσταση την καινούρια του 3.5,δεν το είχα βάλει,και πάλι τα ίδια έκανε.:tomato:

Με την 3.0.10 έκδοση που έχω τώρα,μέχρι στιγμής από το πρωί δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα.

Δεν έχω κανένα add on,έχω κάνει εγκατάσταση και απεγκατάσταση,έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις και πάλι τα ίδια.Καβάλλησαν το καλάμι μου φαίνεται και τελικά κατάφεραν να έχουν τον χειρότερο browser...

χμμ τι να σου πω...

3.0.13 γραφείο και 3.5 σε netbook και desktop στο σπίτι ,με αρκετά plugins κ themes δεν κολλάει ποτε!

Ψάξτε λίγο περισσότερο τις ρυθμίσεις σας, addons κλπ, και εν ανάγκη φτιάξτε νέο profile όσοι αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα. Η απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά του firefox σπανίως αλλάζει κάτι, αφού τα προβλήματα συνήθως βρίσκονται στο profile το οποίο παραμένει εκτός κι αν επιλεγεί για απεγκατάσταση και αυτό. Προσωπικά έχω να δω πολύ καιρό crash στον firefox, και δεν θυμάμαι να έχω δει στον 3.5 ακόμα παρότι έχω αρκετά addon...

φίλε μου κάτι άλλο μπορεί να συμβένει!!!
το χρησιμοποιώ σε 3 συστήματα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε και απο φίλους μου (γιατί εγώ τους φτιάχνω τα συστήματα)
για κάνε ένα γενικό σκανάρισμα μπας και υπάρχει τίποτα ύποπτο!!!!!

Re: Απάντηση: Mozilla FireFox,εκνευριστικό πρόβλημα.

Ειχα παθει το ιδιο πριν μερες οταν εβαλα την εκδοση 3.5 , τελικα εκανα πληρη απεγκατασταση (αφου εσωσα τους σελιδοδεικτες) και στην συνεχεια στην νεα εγκατασταση μετεφερα τις ρυθμισεις του Internet Explorer (σε ρωταει μετα το install) , απο εκει και περα φτιαχτηκε το προβλημα...

Mπορείς να κάνεις αλλαγή των παραμέτρων εντολών στο firefox,γράφοντας about:config στη γραμμή διευθύνσεων,και θα σε βγάλει σε ενα μενου εντολών.
Δες κι εδώ μερικές αλλαγες,ισως σε βοηθήσουν στο πρόβλημά σου
Kατι πρέπει να παίζει με τις τιμές false-true σε κάποια παράμετρο.
Εγώ εχω αλλάξει τις τιμές που προτεινει ο οδηγός αυτός,και πάει σφαίρα χωρίς κολλήματα(η 3.5.2 εκδοση)

http://www.pctipsbox.com/how-to-double-firefox-speed/

Last edited: