Μπάρα για lnb NOVA

mourouzis2005

New member
22 November 2014
4
Γεια σας,Πρώτο ποστ στο AVClub αν και πολλές φορές το έχω συμβουλευτεί στο παρελθόν :)Πρωτάρης στα δορυφορικά θα ήθελα να ρωτήσω πού θα μπορούσα να βρω την μπάρα στην οποία στηρίζεται το lnb για να έχω φουλ τον εξοπλισμό (έχω ήδη πιάτο, βάση και σύρμα) που είναι "συμβατός" με το πιάτο της Nova? Και πόσο θα στοιχίζει?Ξέρω ότι θα μπορούσα να ψάξω τσακ μπαμ στο skroutz αλλά ακόμα δεν κατάφερα να βρω εκείνη την μπάρα πάνω στην οποία καθόταν το Lnb..------------------------------------------------------------------------------------Ο λόγος που μου λείπει μόνο το σίδερο/μπάρα και το lnb είναι ο εξής: λόγω μετακόμισης άφησα σε ένα αποθηκάκι κάτοπτρο NOVA, lnb και όλα τα σίδερα-μπάρες που διαθέτει η NOVA για εγκατάσταση... Αφού μετακόμισα, βολεύτηκα και η NOVA έκανε εγκατάσταση στη νέα διεύθυνση με ΝΕΟ εξοπλισμό πήγα σε κάααααποια φάση να πάρω το άλλο πιάτο και τα συναφή για να τα έχω καβάτζα..Όταν πήγα στο αποθηκάκι κάποιος καλοθελητής είχε αρπάξει το Lnb μαζί με το σίδερο-μπάρα του. Πού θα μπορούσα να βρω αυτή την μπάρα και ένα Lnb για να έχω φουλ τον εξοπλισμό? Και να είναι "συμβατό" με το πιάτο της Nova?

Τελικά ανακάλυψα ότι αυτό που αναζητώ λέγεται "μπράτσο lnb". Υπάρχει πιθανότητα να πουλιέται ξεχωριστά μπράτσο+lnb για το πιάτο της Nova?