Moνο αν εχει υποδοχη common interface και βαλεις μοντουλα neotion pocket np4
http://www.neotion-module.com/pocket_fta.php
Επειδη στη Ελλαδα δεν εχει αποδειχθει στην πραξη αν εσυ (η οποιος αλλος φιλος) εχεις τετοια τηλεοραση και μενεις σε περιοχη που πιανει digea πες μου να σου δανεισω εγω που εχω μια τετοια
http://www.neotion-module.com/pocket_conax.php
να δουμε τελικα αν ισχυει (κατι λεγανε στα διαφορα φορουμ οτι εχει καλυτερη συμβατοτητα με Sony τηλεορασεις.
Για περισσοτερες πληροφοριες και συμβατοτητα μπορειτε να μιλησετε και με τον επισημο dealer www.turbosat.com
Στειλτους μηνυμα και συνηθως απαντουν αμεσα.
Υ.Γ Η neotion εβγαλε και αλλες τετοιες μοντουλες με περισσοτερα χαρακτηριστικα οπως recording σε SD καρτα και δυνατητητα δικτυωσης και UPnP-DLNA mεσω Lan
στην lg7000, αρχικά ενώ την έβλεπε δεν αποκωδικοποιούσε τα κανάλια..Μόνο αν τα τσιπάκια αποκωδικοποίησης βίντεο ήταν επαναπρογραμματιζόμενα, ή η αποκωδικοποίηση γινόταν σε επίπεδο software, όπως στους υπολογιστές...
Να σας ρωτησω κατι επιπλεον.
Αν εχω καταλαβει καλα αυτες οι μοντουλες που τις καρφωνεις σε ενσωματωμενους δεκτες τηλεορασης που εχουν Mpeg2 παιανουν (θεωριτικα παντα) τα καναλια που εκπεμπουν σε Mpeg4.
Ομως η εικονα που βλεπουμε απο την τηλεοραση μας ειναι επιπεδου Mpeg2 (αφου αυτο εχει πανω η τηλεοραση).
Ειναι ιδιας ποιοτητας το ενα με το αλλ????
Γιατι νομιζω οτι το 4 εχει πολυ πιο καλη ποιοτητα εικονας απο το 2.
Aρα ειναι ενας συμβιβασμος για να μην εχουμε ολα αυτα τα καλπατσιμπανα που χρειαζομαστε για το 4 ενω η τηλεοραση μας εχει 2???????
Και κατι αλλο ....
Οταν ενας δεκτης ειναι Mpeg4 πιανει τα καναλια που εκπεμπουν Mpeg2?????
Λοιπον χρεισιμοποιώντας αυτή την μοντουλα View attachment 45245 στην lg7000, αρχικά ενώ την έβλεπε δεν αποκωδικοποιούσε τα κανάλια..
.
Αναποδα τα ειπες. Αν κωδικοποιησεις ενα βιντεο σε mpeg4 & mpeg2 στο ιδιο bitrate θα δεις οτι το mpeg4 υπερτερει.Τώρα σχετικά με την ποιότητα, το MPEG2 έχει καλύτερη ποιότητα από το MPEG4 στις ίδιες αναλύσεις λόγω μικρότερης συμπίεσης. .
Αναποδα τα ειπες. Αν κωδικοποιησεις ενα βιντεο σε mpeg4 & mpeg2 στο ιδιο bitrate θα δεις οτι το mpeg4 υπερτερει.
Γιαυτο και το προτιμουνε ωστε να κωδικοποιουν σε μικροτερο bitrate και να εχει την ιδια ποιοτητα με το mpeg2 (που χρειαζεται μεγαλυτερο bitrate).
Και φυσικα κωδικοποιωντας σε μικροτερο bitrate χωραει περισσοτερα streams/καναλια
Λοιπον χρεισιμοποιώντας αυτή την μοντουλα View attachment 45245 στην lg7000, αρχικά ενώ την έβλεπε δεν αποκωδικοποιούσε τα κανάλια..
Κανοντας όμως upgrade το λογισμικό της tv το πρόβλημα λύθηκε και τα έπιασα τέλεια. Το μονο πρόβλημα είναι στην εναλλαγή των καναλιών υπάρχει μια καθηστέρηση περιπου 2 sec πραγμα που εμενα ελάχιστα με ενοχλεί..
Πιστευω οτι η χρηση της ειναι η καλητερη λυση μιας και γλυτώνεις απο εξτρα καλωδια και πριζες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.