Μπέρδεμα

Toreto

Established Member
25 December 2010
163
Καλησπερα ,λοιπον μετα την αγορα περσι της Πανι (50 ST-30) φετος λεω να κανω μια αγορα για υχο.Βεβαια δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να παρω ενα ενα κομματι η να διαλεξω ενα απο τα ετοιμα 5.1 που υπαρχουν,σε αυτο θελω βοηθεια κ να μου πειτε γνωμες.Τωρα ο χωρος μου ειναι γυρο στα 28τμ κ ειναι τετραγωνος προς ορθογωνιος,τα λεφτα που μπορω να δωσω ειναι απο 1000 μεχρι 1100 ΤΑΒΑΝΙ!!

Τα μεμονωμένα κομμάτια σαφώς έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου με την προϋπόθεση ότι δεν είναι τα πιο οικονομικά που υπάρχουν. Νομίζω ότι τα 1000 ευρώ δεν φτάνουν για την αγορά ξεχωριστών μηχανημάτων μιας ''λογικής'' ποιότητας η οποία φυσικά είναι υποκειμενική. Σου προτείνω κάτι τέτοιο για να ξεμπερδέψεις.....

http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-systems/HT-E6750W/EN

Θα συμφωνήσω με τον toliskot. Αυτό που σου προτείνει νομίζω ότι είναι πολύ καλό και μέσα στις οικονομικές δυνατότητες σου.

Σημερα πηγα κ ειδα απο κοντα τα παρακατω ηχεια.Καταρχην εχω καταληξει σε ενισχυτη κ αυτος ειναι ο YAMAHA RX-V473,πιστευω οτι ειναι ενα καλο μηχανακι κ θα μου δωσει αυτα που ζηταω,μετα ειδα τα ΥΑΜΑΗΑ NS-F150 BL δαπεδου,για μπροστινο το YAMAHA NS-C444,για πισω το YAMAHA NS-AW 392 κ για γουφερ το YAMAHA YST-RSW300..ολα τα παραπανω πανε στα 1200 (εχω φυγει στην τιμη αλλα θα δουμε)...θελω να μου πειτε την γνωμη σας,αν αξιζει αυτη η αγορα,αν στα χρηματα αυτα υπαρχει κατι καλυτερο και αν η παραπανω με το sasmung που μου ειπατε ειναι ανωτερη η κατωτερη..

Nα κανω μια συπληρωση στο απο πανω post μου,αν δεν παρω για αρχη το γουφερ θα εχω προβλημα?με τα ηχεια κ μονο θα κανω δουλεια?

Το καλύτερο ίσως είναι να ξεκινήσεις κομμάτι κομμάτι, χρόνο χρόνο... :)
Εννοώ ότι μπορείς να έχεις ένα (στο περίπου) πλάνο απόκτησης του συστήματος που θές σε ένα χ βάθος χρόνου.

Αυτό θα έκανα εγώ στη θέση σου.

Καταλαβαινω τι λετε αλλα στην ουσια δεν μου απαντατε,χωρις το γουφερ θα εχω " προβλημα" ειναι κομματι που πρεπει να το παρω απο την αρχη? υπαρχουν αλλα καλυτερα υχεια κοντα σε αυτα τα λεφτα? πχ βαση τα JBL Loft 50 ,με μπροστα Jbl ES25C κ πισω JBL ES20 ,ειναι "καλα ηχεια" ? ο Yamaha RX-V473 θα μπορει να σταθει εδω η θα κρεμαει (δεν εχω σκοπο να παιζω κ τερμα,σε διαμερισμα μενω)..

Το πρόβλημα με τα συστήματα όλα σε ένα, είναι το sub. Συνήθως είναι παθητικό και σε αναβάθμιση, απλά το πετάς.

Καλύτερα ξεχωριστός A/V και ας είναι τα ηχεία σετ 5.1 - έστω και δορυφόροι με sub που θα το έχουν τουλάχιστον ενεργό.

Πηγα σε φιλο κ ειδα-ακουσα τα παρακατω ηχεια Yamaha που εχει..δαπεδου τα NS-555,κεντρικο NS-C444,πισω NS-333,SUB NS-SW500 ,ολα αυτα τα κανει κουμαντο ο Yamaha RX-V471...Εγω εχω στο μυαλο μου να παω στον RX-V473,τα ηχεια μου αρεσαν παρα πολυ,βεβαια τα οικονομικα μου δεν φτανουν για το sub καθος ειναι λιγο ακριβο,οποτε θα το δω σε λιγους μηνες.Τι γνωμη εχετε για αυτο το συνολο?

Μετα απο αρκετο ψαξιμο κ αφου ακουσα αρκετα ηχεια,λεω να δωσω λιγο περισσοτερα χρηματα κ να παω σε κατι καλυτερο.Ο ενισχυτης θα μεινει ο ιδιος το yamaha 473,τωρα για τα ηχεια θα παω η στα Monitor Audio (BX 5 ,BXCR,BX 1),H στα Dali (Zensor 5,Zensor 1,Zensor Voκal).Για γουφερ δεν υπαρχουν χρηματα καθος εγινε η υπερβαση στα ηχεια,αυτο θα παρθει καποια στιγμη μετα .Τι γνωμη εχετε για αυτα τα ηχεια,αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα η οχι?