Μπερδεμένος, ψάχνεται για Player.....

krelladonis

Senior Member
29 June 2006
601
Αθηνα
Καλησπερα συνφορουμητες , προσφατα αγορασα την τηλεοραση Panasonic TX P50U30E και λεω να παρω και ενα player για να την συντροφευω....Σκεφτομαι καποιο Blu-Ray μπας και δω κανενα αλλα κυριως θα παιζει dvd...Καταρχας,αξιζει να παρω blu-ray ή να μεινω σε dvd ? .... Δεν εχω ιδιετερες απαιτησεις αλλα με ενδιαφερει να μπορει να παιξει διαφορα φορματ ηχου και εικονας....Επισης υπαρχει περιπτωση να εχει usb θυρα ωστε να φορτωνω ταινιες απο το pc στο στικακι μου να το βαζω στο player και να βλεπω ταινιες με υποτιτλους κανονικα οπως φαινονται στο pc? Σαν media player δηλαδη ....Τιμη θα ελεγα εως τα 100 ευρω αλλα αν αξιζει για λιγο παραπανω ειμαι οκ....και για μεταχειρισμενο δεν εχω προβλημα....

Re: Μπερδεμενος Ψαχνετε Για Player.....

παρε blu ray player αξιζει
μετα τι ηχεια εχεις? επειδη λες οτι θες διαφορα φορματ ηχου και απο τι πηγη θα παιζουν? συνηθως στα λεφτα που θες αν παιζουν κατι αλλο εκτος απο mp3 το φλασακι θα πρεπει να ειναι fat οχι ntfs η cd κανονικο το ιδιο ισχυει και στην εικονα και xvid να παιζει ελληνικους υποτιτλους δεν νομιζω να δεις
βεβαια μπορεις να παρεις ενα media player και να τα παιζει ολα
και σε μερικα μαλιστα βανεις και εξωτερικο blu ray drive και σου παιζει και blu ray δισκακια αλλα μετα ξεφευγεις απο τα 100 ευρω

Ναι με το media player γινετε....απλα ρωταω μπας και υπαρχει καποιο blu-ray player σαν media player ωστε να βαζω το στικακι μου και να βλεπω ταινια απο εκει κανονικα με υποτιτλους....μπας και αποφυγω την αγορα media player για να μην γεμιζω κι αλλες συσκευες....

vas_papavas εισαι και ο πρωτος.......
Το samsung BD-D5100 λεει οτι το κανει....ελπιζω να το κανουν και τα blu-ray της panasonic π.χ DMP-BD75 ή το DMP-BDT110 γιατι θα ηθελα να ειναι αδερφακια prayer και TV ........Το 75 δεν το ειχες σε αγγελια ? Ξερεις αν εκτελουσε χρεη media player ?

Last edited:

To 75άρι διαβάζει μεν mkv, αλλά όχι ελληνικούς υπότιτλους...

Απάντηση: Re: Μπερδεμενος Ψαχνετε Για Player.....

To 75άρι διαβάζει μεν mkv, αλλά όχι ελληνικούς υπότιτλους...

Κατέβασε και πέρασέ του αυτό το firmware:

alfavitari+%CE%91%CE%9B%CE%A6%CE%91%CE%92%CE%97%CE%A4%CE%91%CE%A1%CE%99.jpg

:p:p

Aν σε ενδιαφέρει το κομμάτι media-player, ίσως θα ήταν καλύτερα να κατευθυνθείς στο Samsung που σου πρoτάθηκε ή στα Philips 3200/3250.

H Panasonic εξακολουθεί να παραμένει λίγο δύσκαμπτη σε αυτόν τον τομέα...

Κριμα γιατι θα ηταν ωραιο σετακι τα αδερφακια TV και player....οκ λοιπον θα κοιταξω προς τα Samsung - Philips .....

φίλε krelladonis τι έκανες τελικά; είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση που ήσουν και συ

παίζει τελικά το BD D5100 της Samsung και ελληνικούς υπότιτλους ή στράφηκες πουθενά αλλού;