Μπήκα και εγώ στο Club με JVC.

nickv

New member
31 December 2007
6
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.

Τελικά και μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να πάρω μια LCD και διάλεξα την JVC LT-37DP8. θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.

Τελικά και μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να πάρω μια LCD και διάλεξα την JVC LT-37DP8. θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Δες μονος σου καλυτερα, αν δεν την εχεις παρει ακομα καλως , σε αλλη περιπτωση δεν εχει νοημα να συζηταμε για κατι που ηδη το εχεις . http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2007/09/22/JVC-LT-37DG8BJ-37in-LCD-TV/p1

Το μοντέλο που γράφεις είναι υποδιέστερο σε χαρακτηριστικά από αυτό που αναφέρω και απο ότι βλέπω δεν κυκλοφορεί παρά μόνο στην Αγγλία. Γιατί πρέπει να το κοιτάξω? Συγχωρεσέ με αν κατάλαβα λάθος.

Το μοντέλο που γράφεις είναι υποδιέστερο σε χαρακτηριστικά από αυτό που αναφέρω και απο ότι βλέπω δεν κυκλοφορεί παρά μόνο στην Αγγλία. Γιατί πρέπει να το κοιτάξω? Συγχωρεσέ με αν κατάλαβα λάθος.

α) την αγορασες η θες να την αγορασεις ?
β) Αν ναι...... ποσο ? αν μας πεις οτι την πηρες 1800 ευρω π.χ. εεεε τοτε δεν εκανες και την καλυτερη εκλογη ( καταλαβαινεις τι εννοω)
γ)Το μοντελο λογικα πρεπει να ειναι το ιδιο με διαφορα σε καποια γραμματα πραγμα που συνηθιζετε αναλογα με τη χωρα προορισμου.
Δεν ορκιζομε κιολας στον ευαγγελατο περι ακριβους ταυτοποιησης αλλα τα ιδια μου φανηκαν .

α) Την αγόρασα.

β) 1270 ευρώ.

γ) Το μοντέλο έχει τεράστιες διαφορές με αυτό που εγράψες και εξίσου μεγάλη διαφορά στην τιμή, περίπου 350 ευρώ.

Kαλορίζικη λοιπόν ένα όχι πολύ εμπορικό όνομα στις τηλεοράσεις που εκτιμώ ότι πρόκειται μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή, περιμένουμε εντυπώσεις.

α) Την αγόρασα.

β) 1270 ευρώ.

γ) Το μοντέλο έχει τεράστιες διαφορές με αυτό που εγράψες και εξίσου μεγάλη διαφορά στην τιμή, περίπου 350 ευρώ.

H τιμη ειναι πολυ καλη για 37 , ειναι και 100ΗΖ ...........και κανονικα εσυ πρεπει να μας πεις τι και πως μιας και δεν ειναι τοσο διαδεδομενη στην Ελλαδα η εν λογο εταιρεια στις τηλεορασεις τουλαχιστον.
Με μεγαλη διαφορα παντος το μονο βιντεο που εζησε( 12-13 ) χρονια καθημερινης χρησης με τεραστια διαφορα απο το δευτερο ηταν JVC και με ενα slow motion απαιχτο .

Δεν μένω στην Ελλάδα και την Τηλεόραση την πήρα εκτός Ελλάδος. Για την τιμή τώρα και μένα μου φάνηκε λογική σε σχέση με κάτι άλλες 37άρες που υπήρχαν και έπρεπε να διαλέξω. Εντυπώσεις τώρα, με σήμα HD 720p αρκετά καλές χωρίς προβλήματα μάλλον βοηθάει πολύ το crystal motion που έχει. Με Blu-Ray τώρα και 1080i δισκάκι αν και δεν είναι full τα πάει αρκετά καλά. Από "καλούδια" τώρα που έχει είναι αρκετά και είναι και ο βασικός λόγος που την διάλεξα.

Δεν μένω στην Ελλάδα και την Τηλεόραση την πήρα εκτός Ελλάδος. Για την τιμή τώρα και μένα μου φάνηκε λογική σε σχέση με κάτι άλλες 37άρες που υπήρχαν και έπρεπε να διαλέξω. Εντυπώσεις τώρα, με σήμα HD 720p αρκετά καλές χωρίς προβλήματα μάλλον βοηθάει πολύ το crystal motion που έχει. Με Blu-Ray τώρα και 1080i δισκάκι αν και δεν είναι full τα πάει αρκετά καλά. Από "καλούδια" τώρα που έχει είναι αρκετά και είναι και ο βασικός λόγος που την διάλεξα.

Αν μενεις και σε ποιο προηγμενη χωρα απο μας τηλεοπτικα ( θα μου πεις Ολες οι αλλες ποιο προηγμενες ειναι ) τοτε θα εχεις και καλυτερο σημα και καλυτερο περιεχομενο , δηλαδη καμμια σχεση με το τι πιθανον θα εβλεπες εδω ,οποπτε μια χαρα εισαι και ειπαμε η τιμη ειναι καλη για 37 και 100ΗΖ .

Δεν μένω Ελλάδα και ο λόγος που ρώτησα στην αρχή ήταν βασικά αυτός. Η τιμή και μένα μου φάνηκε λογική και για αυτό αποφάσισα να την πάρω. Συμπεράσματα μέχρι τώρα αρκετά καλά και μάλλον για αυτό βοηθάει πολύ το crystal motion που έχει (είναι τα 100Ηz της JVC). Τώρα σε δοκιμές που κάνω με 720i σήμα τα πάει πολύ καλά ενώ και με HD σήμα απο δορυφορικό δέκτη είναι πάρα πολύ καλή σε αντίθεση με κάποιες Samsung και LG που έχω σε φίλους μου. Αυτά προς το παρόν.

Φιλε Νick προφανως διαβασες τα review της συγκεκριμενης , την ειδες απο κοντα , την συγκρινες με αλλες και για εσενα ειναι καλη οποτε η δικη μας γνωμη περιτευει.

Αλλωστε στην Ελλαδα ειναι σχεδον απιθανο να βρει καποιος οποιαδηποτε LCD JVC. Για αγνωστο λογο αυτη η μαρκα δεν υπαρχει πουθενα οποτε δεν ειναι ευκολο οπως καταλαβαινεις να εχουμε γνωμη γι αυτην.