A apomet New member 25 July 2012 6 8 December 2023 #1 Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον που να ξέρει να κάνει σωστό calibration ανεξάρτητα από το κόστος; Reactions: skunk93
Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον που να ξέρει να κάνει σωστό calibration ανεξάρτητα από το κόστος;
Τ Τακης Πετροπουλος AVClub Enthusiast 18 June 2006 805 9 December 2023 #2 apomet said: Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον που να ξέρει να κάνει σωστό calibration ανεξάρτητα από το κόστος; Click to expand... Στους δικούς μου προβολείς και τηλεοράσεις από το 2004 ως τώρα κάνει calibration ο κ. Μανώλης Καστρουνης. www.perfectimage.gr Reactions: vadergr
apomet said: Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποιον που να ξέρει να κάνει σωστό calibration ανεξάρτητα από το κόστος; Click to expand... Στους δικούς μου προβολείς και τηλεοράσεις από το 2004 ως τώρα κάνει calibration ο κ. Μανώλης Καστρουνης. www.perfectimage.gr
takisot Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 29,266 Παλλήνη 9 December 2023 #3 Ο Μανώλης είναι εγγύηση… Sent from my iPhone using Tapatalk Reactions: vadergr
J jim_markou Senior Member 8 October 2009 462 10 December 2023 #5 αν λίγο διάβαζες το φόρουμ δε θα χρειαζόταν η ερώτηση καν
Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 28,530 Land of Dystopia 10 December 2023 #6 jim_markou said: αν λίγο διάβαζες το φόρουμ δε θα χρειαζόταν η ερώτηση καν Click to expand... Καλημέρα, πρόκειται για καινούργιο μέλος, με λίγα μηνύματα, λογικό είναι να μην γνωρίζει, ας μην ξεκινάμε επιθετικά, ευχαριστώ Reactions: jim_markou
jim_markou said: αν λίγο διάβαζες το φόρουμ δε θα χρειαζόταν η ερώτηση καν Click to expand... Καλημέρα, πρόκειται για καινούργιο μέλος, με λίγα μηνύματα, λογικό είναι να μην γνωρίζει, ας μην ξεκινάμε επιθετικά, ευχαριστώ