Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;

johnpan

New member
16 January 2011
13
πως γίνεται σε δύο τηλεοράσεις ίδιας μάρκας, ίδιες ίντσες, ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά, η μία με 3d και η άλλη χωρίς, να έχουν πιο φτηνή αυτή με 3d?

LG-60PZ250

KAI

LG-60PK250

Όταν αγόρασα τη δεύτερη δεν υπήρχε η πρώτη. Και τώρα βλέπω με λιγότερα λεφτά από αυτά που έδωσα, 3D σε 60 ίντσες!! Βοήθεια!!

Οι ΡΚ ειναι περσινα μοντελα ενω οι ΡΖ ειναι φετινα. Καθε φετος και φτηνοτερα.

Ένα κατάστημα την έχει σε προσφορά προφανώς την PZ όπως φαίνεται στο skroutz. Τώρα πως βγήκε το συμπέρασμα πως είναι φθηνότερη...

Κάποιες ξεχασμένες TV ακόμη και διετίας έχουν και ξεχασμένες τιμές, περιμένοντας κάποια κορόιδα να τις αγοράσουν. Κομπίνες πολλών καταστημάτων.
Τώρα τα κάθε φέτος και φθηνότερα δε θα το 'λεγα π.χ. για τις φετινές Samsung!

Τώρα απ'ότι ξαναείδα πράγματι έχετε δίκιο και στα υπόλοιπα είναι λίγο φθηνότερη η PZ.

Last edited:
η pk είναι περσινό μοντέλο και λογικά δεν πρέπει να υπάρχει. η pz είναι αυτή την εποχή σε προσφορά στα 1099

και οι φετινές samsung κώστα είναι φθηνότερες από τις περσινές και μάλιστα από την στιγμή που βγήκαν τα νέα μοντέλα. η πανασονικ έριξε τις τιμές της ιούνιο-ιούλιο αν και τα ακριβά ξεκίνησαν φτηνότερα από περσι (vt20-2400, vt30 - 2200).

πχ την 46d8000 την βρίσκεις τώρα στα 1800 μέση τιμή ενώ πέρσι είχε 2.250. μιλαω για τιμές τέλος ιουλίου. ρίξε μια ματιά στο ιστορικό τιμών στο skroutz.

Εννοούσα τις φετινές σε σχέση με τις αντίστοιχες περσινές με τις τότε τιμές όταν βγήκαν, όχι τις τωρινές τιμές. Για παράδειγμα η C530,C550 απ'οτι θυμάμαι ήταν φθηνότερη όταν βγήκε απ'την D550 φέτος. Συγκρίνω 50Hz. Και οι φετινές 100άρες της είναι ακριβότερες απ'τις c630, 650 πέρσι.
Δεν είμαι και σίγουρος, θα το τσεκάρω μάλλον!

Ψυχολογικά με διέλυσε πάντως, γιατί αποφάσισα να μην πάρω 3D με το σκεπτικό ότι θα αργούσε η τιμή του να πέσει και πόσο μάλλον για 60''. Και πριν κλείσει χρόνος είναι ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ!! από αυτήν που πήρα... δεν το λέω πουθενά... Η γυναίκα μου έχει ήδη αρχίσει να καλοβλέπει τις 3D... και δε την αδικώ, είναι άλλο πράγμα... πόσο κορόϊδο νιώθω τώρα!!

John, κακώς κάθεσαι να τα ψάχνεις και να τα σκέφτεσαι! Η τεχνολογία πάντα τρέχει. Απόλαυσε την τηλεόρασή σου και μην ασχολείσε με περιττά άγχη!

Οντως το 3D ειναι αλλο πραγμα , ειδικα οταν φορας τα πατομπουκαλα του active 3D και αρχιζει μετα απο 10 λεπτα η ζαλαδα.

Ποσο ζηλευω οσους εχουν τηλεοραση αυτης της τεχνολογιας δεν λεγεται!

ενδιαφέρον αυτό που λες κυρ αντμίν! Για πες. Νόμιζα πως τα active γυαλιά τείνουν να καταργηθούν. Η LG-60PZ250 τι τύπου είναι αλήθεια? Εχω μείνει πίσω δεν τα ξέρω αυτά

Την περασμενη βδομαδα, εβλεπα ενα demo 3D σε μια LG στο mediamarkt, και δεν αντεξα ουτε μισο λεπτο. (και πολυ λεω)
Και φυσικα ολο και πληθαινουν οι φωνες που μιλανε για οπτικη-εγκεφαλικη κοπωση απο το 3D με οτι αυτο συνεπαγεται.
Αλλα και παρα πολλοι καταναλωτες (εκτος απο εμενα) δηλωνουν δυσανεξια-αδυναμια παρακολουθησης ταινιων 3D.

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1271618/How-watching-3D-films-bad-brain.html

Απάντηση: Re: Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;

ενδιαφέρον αυτό που λες κυρ αντμίν! Για πες. Νόμιζα πως τα active γυαλιά τείνουν να καταργηθούν. Η LG-60PZ250 τι τύπου είναι αλήθεια? Εχω μείνει πίσω δεν τα ξέρω αυτά

Ολες οι πλασμα ειναι active καθως και Sony , Samsung (LCD/LED) , passive (πιο ξεκουραστο αλλα με την μιση αναλυση) ειναι καποιες LCD/LED της LG , της Philips και της Toshiba.