Μπορώ να δανειστώ φορτιστή -Nikon D90 ή άλλη της σειράς - για μια μέρα (επείγον)?

Υπάρχει κάποιος εντός Αττικής, με Nikon D90 ή οποιαδήποτε άλλη μηχανή της Nikon, που να παίρνει τον ίδιο τύπο μπαταρίας, ώστε να δανειστώ τον φορτιστή για μια μέρα ή εναλλακτικά να αφήσω τις δυο μπαταρίες μου για φόρτιση;

Ο λόγος είναι ότι θα φύγω για Παρίσι τέλος της βδομάδας και ο φορτιστής μου έχει μείνει στο εξοχικό.

Ο τύπος της μπαταρίας λιθίου είναι: EN-EL3e και ο φορτιστής που συνόδευε τη μηχανή είναι ο: ΜΗ-18α.

Υποθέτω ότι οποιοσδήποτε φορτιστής που είναι συμβατός με την πααρπάνω μπαταρία (ίσως και ο φορτιστής της D80) μπορεί να κάνει δουλειά.

Θα ήμουν υπόχρεως αν μπορούσε κάποιος να εξυπηρετήσει.

Ευχαριστώ.
-

Υπάρχει κάποιος εντός Αττικής, με Nikon D90 ή οποιαδήποτε άλλη μηχανή της Nikon, που να παίρνει τον ίδιο τύπο μπαταρίας, ώστε να δανειστώ τον φορτιστή για μια μέρα ή εναλλακτικά να αφήσω τις δυο μπαταρίες μου για φόρτιση;

Ο λόγος είναι ότι θα φύγω για Παρίσι τέλος της βδομάδας και ο φορτιστής μου έχει μείνει στο εξοχικό.

Ο τύπος της μπαταρίας λιθίου είναι: EN-EL3e και ο φορτιστής που συνόδευε τη μηχανή είναι ο: ΜΗ-18α.

Υποθέτω ότι οποιοσδήποτε φορτιστής που είναι συμβατός με την πααρπάνω μπαταρία (ίσως και ο φορτιστής της D80) μπορεί να κάνει δουλειά.

Θα ήμουν υπόχρεως αν μπορούσε κάποιος να εξυπηρετήσει.

Ευχαριστώ.
-

Έλα Αγίων Πάντων 50 να πάρεις τον δικό μου γείτονα...
6945 125847

Αρκεί να μου τον επιστρέψεις αύριο βράδυ.

Last edited:
Παναγιώτη, λύθηκε το προβλημά σου;

Είσαι έτοιμος για φωτογραφικές εξορμήσεις εις Παρισίους;

Αλληλεγγυη τα γειτονιααα!Δεν εχω φορτιστη αλλα συντομα θα μαι στην φωτογραφικη παρεα της...Κ γω Καλλιθεα!