Che AVClub Addicted Member 1 September 2008 1,776 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 11 September 2009 #1 Νεος στο αθλημα εβαλα κατι τραγουδακια στο iphone και κατα την αναπαραγωγη στο ipod δεν δεχομαι κλησεις!Μπαινω στο μενου στις ρυθμισεις του ipod αλλα δεν......καμια ιδεα??
Νεος στο αθλημα εβαλα κατι τραγουδακια στο iphone και κατα την αναπαραγωγη στο ipod δεν δεχομαι κλησεις!Μπαινω στο μενου στις ρυθμισεις του ipod αλλα δεν......καμια ιδεα??
Μιχάλης Κορ. Moderator Staff member 18 June 2006 21,595 Πειραιάς 11 September 2009 #2 Κανονικά θα έπρεπε να δέχεσαι κλήσεις....
Che AVClub Addicted Member 1 September 2008 1,776 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 11 September 2009 #3 sory παιδια βλακεια μου εκανα κληση αντι για το iphone στο ιδιο τηλ. και φυσικα ηταν απασχολημενο:damnyou::BXVZCBXZ6:
sory παιδια βλακεια μου εκανα κληση αντι για το iphone στο ιδιο τηλ. και φυσικα ηταν απασχολημενο:damnyou::BXVZCBXZ6:
Μιχάλης Κορ. Moderator Staff member 18 June 2006 21,595 Πειραιάς 11 September 2009 #4 Απάντηση: Re: Μπορω να δεχτω κλησεις κατα την αναπαραγωγη ipod? CHE GUEVARA said: sory παιδια βλακεια μου εκανα κληση αντι για το iphone στο ιδιο τηλ. και φυσικα ηταν απασχολημενο:damnyou::BXVZCBXZ6: Click to expand...
Απάντηση: Re: Μπορω να δεχτω κλησεις κατα την αναπαραγωγη ipod? CHE GUEVARA said: sory παιδια βλακεια μου εκανα κληση αντι για το iphone στο ιδιο τηλ. και φυσικα ηταν απασχολημενο:damnyou::BXVZCBXZ6: Click to expand...
sfortis Administration Team Staff member 3 August 2006 11,392 t3.large 11 September 2009 #5 :worshippy::bang: