Μπορώ να συνδέσω απευθείας κάτοπτρο σε τηλεόραση με δορυφορικό δέκτη;

chria

New member
3 January 2014
4
Καλησπέρα

Παράγγειλα την http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-3D-LED-55-55LA690S-Soundbar-NB2430.htm και απ' ότι είδα έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ απ' ευθείας να συνδέσω πάνω της ένα δορυφορικό πιάτο (πχ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.705172)? Αν γίνεται και δεν πληρώνω κάποια συνδρομή πχ ΟΤΕ κλπ θα πιάνω ελεύθερα δορυφορικά κανάλια?

Ευχαριστώ πολύ

Re: Μπορώ να συνδέσω απ' ευθείας δορ. πιάτο σε τηλεόραση με δορ. δέκτη?

Ναι μπορείς. Επειδή όμως έχω την ίδια ή κάποιο παραπλήσιο μοντέλο της LG σε ενημερώνω ότι ο δέκτης της είναι απολύτως χαλιά. Οποιοσδήποτε δέκτης του εμπορίου ακόμη και ο πιο φθηνός είναι καλύτερος από τον δορυφορικό δέκτη της LG (τουλάχιστον αυτός που έχει η δική μου TV). Σημαντικό μειονέκτημα ότι εμφανίζει στην ίδια λίστα δορυφορικά και επίγεια κανάλια και παθαίνει... τραλαλά η γυναίκα μου!

οκ να σαι καλά φίλε μου. Δηλαδή καρφώνω απ' ευθείας το πιάτο στην LG? Και βλέπω τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια χωρίς να πληρώσω τίποτα?

οχι και δεν εχεις πληρωσει τιποτα....................

Απάντηση: Re: Μπορώ να συνδέσω απ' ευθείας δορ. πιάτο σε τηλεόραση με δορ. δέκτη?

Σημαντικό μειονέκτημα ότι εμφανίζει στην ίδια λίστα δορυφορικά και επίγεια κανάλια και παθαίνει... τραλαλά η γυναίκα μου!

Εγώ αντιθέτως το βλέπω ως πλεονέκτημα αυτό. Αν τέλος πάντων δεν το θέλεις αυτό, γιατί δε μετακινείς τα δορυφορικά στο τέλος της λίστας μετά τα επίγεια για να μη δυσκολεύεται η γυναίκα σου;

Έχω συνδεσει στον ενσωματωμενο δεκτη ενα πιατο με 2 lnb και πιανω hotbird και astra. πως μπορω να προσθεσω μονο συγκεκριμενα καναλια που θελω; Το εβαλα να ψαξει αυτοματα και γινεται χαμος πανω απο 700 καναλια απ τα οποια τα πιο πολλα ειναι κλειδωμενα... Εχω χασει τη μπαλλα :-(

Last edited by a moderator:
Υπάρχει δυνατότητα να προσθεσω χειροκίνητα μονο καποια καναλια που θελω?