μπορω να το κανω μονος μου με το πιατο η χρειαζομαι τον ΟΤΕ?αποδικοποιητης με σκληρο?

g_kourk

Senior Member
30 January 2012
379
γατονια παλικαρια του φορουμ καλησπερα.
ετοιμαζομαι να βαλω οτε tv και εχω 2 αποριες που για εσας ειναι βουτηρο στο ψωμι σας.

1. οσον αφορα την εγκατασταση του εξοπλισμου ειμαι υποχρεωμενος να τον αγορασω απο τον οτε και να μου τον τοποθετησουν με δικο τους συνεργειο?
σου λενε οτι σου χρεωνουν 50ευρω τη δουλεια του συνεργειου και αλλα 49ε το πιατο.
υποερωτημα α) μπορω να γλυτωσω αυτα τα εξοδα η εστω κατι απο τα δυο?
υποερωτημα β) εχω απο παλια συνδεση νοβα (2007) το πιατο της,μπορω να το χρησημοποιησω και να γλυτωσω τα 49 ευρουλακια (εαν σε αφηνουν) και θα ειναι συμβατο? η θα πρεπει να παρω καποιο αλλο απο το εμποριο? ολα αυτα με την προυποθεση οτι μπορω να παρακαμψω το πιατο του οτε βεβαιως.

2. το πακετο που μου προσφερουν (φουλ πακ) με 21.90 το μηνα (υποχρεωτικα 24 μηνες) σου δινει δωρο τον αποδικοποιητη χωρις σκληρο δισκο, αμα ζητησεις αποδικοποιητη με σκληρο σου βαζουν χρεωση +4 ευρω (25.90) για αυτους τους 24 μηνες που ισουτε με 100ε σχεδον στα 2 χρονια, αξιζει την διαφορα ο αποδικοποιητης με σκληρο?

σας ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια σας.

Θα τους πεις ότι έχεις κάτοπτρο, το μόνο που θα σου αλλάξει ο τεχνικός θα είναι η στόχευση. Αν θυμάμαι καλά είναι 25 ευρώ..

Το κάτοπτρο της ΝΟΒΑ είναι το 80αρι ή το παλιό το 60αρι (60cm); μου φαίνεται ότι παλιότερα η ΝΟΒΑ έδινε 60αρι ή κάνω λάθος; αν είναι 60αρι δεν θα υπάρχει πρόβλημα αν θελήσει να πιάσει κάποια στιγμή και την ΝΟΒΑ μαζί με το ΟΤΕ;

Καλό θα ήταν να έβλεπε ο φίλος μας και το θέμα συνεγκατάστασης Οτέ και Νόβα.
Εγώ πάντως θα κράταγα το ίδιο για να γλιτώσω κάποια χρήματα.

Όσον αφορά το σκληρό, για εμένα που έχω εκ των πραγμάτων περιορισμένο χρόνο για να δω TV (αργά το βράδυ κυρίως), αυτός με έχει σώσει γιατί βλέπω ό,τι γουστάρω και όχι ό,τι έχει εκείνη τη στιγμή. ;)