Μπουκάλια νερού Voss...(Πού θα τα βρώ?)

Ξέρετε μήπως πού θα βρώ τέτοια μεγάλα μπουκάλια? Ο Βασιλόπουλος κοντά μου έχει μόνο μικρά και άλλοι δύο μεγαλύτεροι που κοίταξα δεν το έχουν. Ευχαριστώ!

http://www.kalimera.gr/_NEA/cat_news/PREVIEW_newS_KALIMERA.asp?news_data_id=32946
Πριν μια βδομάδα πήρα απ'τον ΑΒ Βασιλόπουλο Ν.Ερυθραίας αλλά έχει και στον Βασιλόπουλο που είναι στον παράδρομο της Εθνικής Αθ.-Λαμίας, στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης... Μιλάω πάντα για τη φιάλη των 800ml!

Ψάχνοντας πάντως βρήκα και αυτές:
325_profile_img2_voss_END.gif

Είναι τουλάχιστον πολύ όμορφες!

δεν καταλαβαίνω γιατί να αγοράζεις νερό που το μπουκάλι στοιχίζει πιο πολύ απο το περιεχόμενο... :hmmmm:

Προπερσι που ειχα παει Αμερικα, μου ειχε κανει τοση εντυπωση αυτο το μπουκαλι, που εφερα πισω ενα μαζι μου. Δεν το ειχα δει να κυκλοφορει Ελλαδα πουθενα, μεχρι που μια εβδομαδα μετα την επιστροφη μου πηγα σε ενα φιλικο σπιτι και πανω στο τραπεζι φιγουραριζαν δυο ομοια! Οταν στην ερωτηση μου "που τα βρηκατε αυτα ρε παιδια" απαντησαν με πασα φυσικοτητα οτι τα ειχαν παρει απο το Βασιλοπουλο, ενιωσα λιγο ηλιθιος που κουβαλησα το δικο μου τοσα μιλια! :D

δεν καταλαβαίνω γιατί να αγοράζεις νερό που το μπουκάλι στοιχίζει πιο πολύ απο το περιεχόμενο... :hmmmm:
Είναι πολύ όμορφο το design του συγκεκριμένου. Βασικά αυτό πληρώνεις, όχι το περιεχόμενο. Άσε που είναι καλύτερα να χρησιμοποιούμε γυάλινα μπουκάλια για να τα ξαναγεμίζουμε με νερό, τα πλαστικά είναι για πολύ λίγα γεμίσματα γιατί είναι τοξικά...

Κατι πιο λιγο απο 3 ευρω αν θυμαμαι καλα. Εγω τα εχω παρει απο τον ΑΒ στην Θησεως/Τζιτζιφιες και τα εχω δει και στον ΑΒ στην Αμφιθεας.

Για να τα χρησιμοποιήσω για κανάτες φίλε....Ποιό ωραίες δεν έχω βρει.

Last edited:
Re: Απάντηση: Μπουκάλια νερού Voss...(Πού θα τα βρώ?)

Κατι πιο λιγο απο 3 ευρω αν θυμαμαι καλα. Εγω τα εχω παρει απο τον ΑΒ στην Θησεως/Τζιτζιφιες και τα εχω δει και στον ΑΒ στην Αμφιθεας.

Ρε συ Νίκο μόνο τα μικρά έχει εκεί... Έχω πάει πολλές φορές αφού είμαι σχεδόν δίπλα πλέον...Αό όσο κατάλαβα μόνο ΑΒ παίζει. Θα έχω το νού μου όποτε περνάω από κάποιον να κοιτάω. Ευχαριστώ!

Για να τα χρησιμοποιήσω για κανάτες φίλε....Ποιό ωραίες δεν έχω βρει.

έτσι ναι :a0210:

αλλά να τα αγοράζεις αντί εμφιαλωμένου (που πίνω) δεν νομίζω ότι αξίζει...

είχα ακούσει για κάποια που έκανε μπάνιο σε γάλα γαϊδάρου (γαϊδούρας για την ακρίβεια)... μήπως ο καταναλωτισμός μας έχει πάρει μια στροφή παραπάνω?

με την ευκαρία, να ρωτήξω κι εγώ κάτι: στη γερμανία είχα αγοράσει νερό με Ο2, ενισχυμένο δλδ σε οξυγόνο. Μήπως έχει δει κάποιος εδώ κάτι αντίστοιχο? Θέλω να δοκιμάσω άν ήταν αυθυποβολή ή πραγματικότητα η αίσθηση σχετικής εγρήγορσης του νου (κάτι σαν να έχω πιει 1 διπλό espresso ένα πράμα).

χεχε...Δεν ξέρω φίλε. Πάντως ο καταναλωτισμός της κοινωνίας έχει όντως ξεφύγει. Πολλές φορές καλώς και πολλές άλλες κακώς...

είχα ακούσει για κάποια που έκανε μπάνιο σε γάλα γαϊδάρου (γαϊδούρας για την ακρίβεια)... μήπως ο καταναλωτισμός μας έχει πάρει μια στροφή παραπάνω?

με την ευκαρία, να ρωτήξω κι εγώ κάτι: στη γερμανία είχα αγοράσει νερό με Ο2, ενισχυμένο δλδ σε οξυγόνο. Μήπως έχει δει κάποιος εδώ κάτι αντίστοιχο? Θέλω να δοκιμάσω άν ήταν αυθυποβολή ή πραγματικότητα η αίσθηση σχετικής εγρήγορσης του νου (κάτι σαν να έχω πιει 1 διπλό espresso ένα πράμα).

μηπως ηταν καμουφλαρισμενο red bull? :ADFADF1: