@PanMan μίλησα και με φίλο που αγοράζει πολλά από Αμερική, και μου είπε πράγματι αυτό που λες και εσύ, ότι κινδυνεύει να επιβαρυνθεί με τελωνείο της τάξης των 100-150 ευρώ... οπότε προσωπικά αν προχωρήσω σε αγορά αυτού ή του πιο δυνατού και full balanced Mjolnir, μάλλον θα αγγαρέψω φίλο να μου το φέρει βαλιτσάτο από USA...
@Σταύρο, λένε ότι ο Lyr οδηγεί σχεδόν τα πάντα, αλλά με προτρέπουν σε φόρουμ Αμερικάνικο, να πάω για φτηνά στον Asgard2, ή για πιο καλά στον Mjolnir που είναι full balanced.
Είναι μεγάλο δίλημμα για μένα...
Καλό είναι κατά την άποψη μου η αναβολή της αγοράς του Crack... έχω διαβάσει προσεκτικά αρκετά ριβιού του, και ενώ όλοι το εκθειάζουν παραμένει ένας καλός ενισχυτής αλλά της μπάτζετ κατηγορίας.
Τα LCD2 θα οδηγηθούν άνετα από τον O2, κατά την γνώμη μου, αλλά και πάλι θα χρειάζονται αυτό το κατιτίς παραπάνω, τόσο από headroom, όσο και από όγκο...
Η εμπειρία μου από τα HD650 είναι παρά το γεγονός ότι είναι από τα πιο αγαπημένα μου ακουστικά, τα έδωσα χωρίς δεύτερη σκέψη, διότι πάντα ήταν καλά αλλά τους έλλειπε αυτό το κάτι... αυτό το κάτι δεν μπορεί να βρεθεί από ενισχυτικά και dac... τουλάχιστον από δικά μου ταπεινά συνοδά, οπότε αποφάσισα να ακολουθήσω άλλον δρόμο, ιδιαίτερα έχοντας σαν reference τα HD800...
Τους μήνες του καλοκαιριού, και γενικά πριν αποφασίσω να ξεπουλήσω το ακουστικό μου "οπλοστάσιο" υπήρχε μια περισυλλογή για το τι ακριβώς μου αρέσει και τι μου είναι αδιάφορο ή λιγότερο αρεστό...
Κατέληξα ότι δεν υπάρχουν ημίμετρα, και ότι από την στιγμή που έχεις ακούσει εκείνο που έχει τους λιγότερους ηχητικούς συμβιβασμούς δεν υπάρχει πισογύρισμα.
Το ίδιο ισχύει και για τον O2... καλός χρυσός, αλλά πολύ φλαταδούρα στα μεσαία και χαμηλά για τα δικά μου γούστα, όπως επίσης και μάλλον λαμπρός, τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά... δηλαδή κουραστικός...
Αυτό που φταίει είναι μάλλον ότι έχουμε συγκεκριμένη άποψη Σταύρο...
Έχω μια διαίσθηση ότι ο Mjolnir θα είναι η απόλυτη λύση κάτω από χιλιάρικο σε solid state... και ίσως και η τελική λύση...
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να του κάνω ακρόαση ρε γμτ...