Μπουκαλοκέφαλος + HD650...

Ακούγονται καλά λόγια...

Από την άλλη έχει ανεβάσει τις τιμές υπερβολικά τελευταία...

Το έχω κοιτάξει αρκετές φορές... εγώ δεν θα τον έφτιαχνα... είναι αξιοπρεπής μπάτζετ είσοδος στον κόσμο της λάμπας... μήπως πρέπει να πας σε κάτι καλύτερο?

Τι είναι εκείνο που περιμένεις από δαύτο?

Προσωπικά θα ανέβαινα κατηγορία... είμαι και εγώ στο ψάξιμο...

Οι Αμερικάνοι μου λένε να πάω προς Schiit μεριά... Lyr ή τον Mjolnir και προσπαθούν να με αποτρέψουν από τον Violectric V200... δεν ξέρω είμαι μπερδεμένος, και επειδή δεν είναι και εποχές να ρισκάρω...

Χρήστο, αυτό που περιμένω είναι να γεφυρώσω το "χάσμα" μεταξύ του υπάρχοντος σετάπ (650 + Ο2 modified / unity-gain / opa627 pre MTZ) και του ακούσματος που αποκόμισα από την ακρόαση των LCD-2.:grinning-smiley-043

... και μία εισαγωγή στον κόσμο της (DIY) λάμπας, βεβαίως βεβαίως.

Σταύρο, ακούω σχεδόν δύο χρόνια με τα μοντιφαρισμένα Fostex, τα οποία δεν είναι ανόμοια με τα LCD2... αυτό που έχω να πω, είναι ότι και να κάνεις με τα HD650 δεν μπορεί να φτάσουν αυτό το άκουσμα...

Παρεμπιπτόντως τα άκουσες στην έκθεση? διότι εκεί δεν έπαιζαν καθόλου καλά...

300 ευρώ και παραπάνω θα σου βγει... και με τον κίνδυνο κάτι να πάει στραβά που όπως γνωρίζεις συμβαίνει καμιά φορά...

Ο Schiit Lyr πχ...έχει λίγο παραπάνω αλλά είναι σε εντελώς άλλη κλάση...

Προσωπική άποψη πάντα...

με αυτους τους σχιιτ τι γινεται , μονο απο αμερικη παραγελεια, η υπαρχει καπιος που τα πουλαει στην ευρωπη?
Εγω ποτε θα τα παρω αυτα τα φοστεξ επιτελους:))))
by the way , καπου διαβασα οτι θα βγαλουν καπια πιο καινουρια φοστεξ απο αυτη τη σειρα...

Ο Schiit Lyr πχ...έχει λίγο παραπάνω αλλά είναι σε εντελώς άλλη κλάση...

Με το δολλάριο σε αυτά τα επίπεδα, ο Schiit είναι πρόκληση (γύρω στα 330 ευρώ!!!). Ειδικά αν στον φέρει κάποιος στα μαγκάζια του...

Ναι είμαι σχεδόν έτοιμος να πατήσω το κουμπί... έχει και λογικά μεταφορικά... με USPS...

O Lyr είναι ιδανικός λένε και για HD800 και για LCD2...

Είδατε και το Mjolnir... απίστευτος full balanced... με δυναμικά απίστευτα από αυτά που διαβάζω...

Κοίτα... όσα πράγματα έχω πάρει από Αμερική, με usps, μόνο μια φορά πλήρωσα τελωνείο 30 ευρώ (για αξία 1000 δολάρια, αλλά με μειωμένο τιμολόγιο) στο ταχυδρομείο...

Οπότε θεωρώ ασφαλές και αν το πιάσουν δεν θα είναι σαν τα σούργελα UPS/FEDEX κλπ... από αυτούς μακρυά.

Τα ξέρω Χρήστο αυτά με τη USPS απλά με ανησυχεί ότι εδώ μιλάμε για assembled μηχανάκι, για Στερεο :-) . Αυτά τα σταματάνε σε σχέση με τις πλακέτες.

Μεγάλο headroom ο Lyr. Και πολύ compact κατασκευή.
Τεχνοκρατικά φαίνεται άπαιχτος. Μόνο που περίμενα και neutric βύσμα ακουστικών.
Χρήστο πιστεύω πως πρέπει να προχωρήσεις σε αγορά.
Εγώ προς το παρόν αναβάλω την παραγγελία του μπουκαλοκέφαλου.
Θα τολμήσω μάλλον ακρόαση του LCD2 με το υπάρχον σετάπ (είμαι ένας επίμονος, "περίεργος" τεχνοκράτης..).
Έχω την εντύπωση ότι τα 650 μάλλον δεν μου ταιριάζουν τελικά (μου φταίνε συνέχεια).

@PanMan μίλησα και με φίλο που αγοράζει πολλά από Αμερική, και μου είπε πράγματι αυτό που λες και εσύ, ότι κινδυνεύει να επιβαρυνθεί με τελωνείο της τάξης των 100-150 ευρώ... οπότε προσωπικά αν προχωρήσω σε αγορά αυτού ή του πιο δυνατού και full balanced Mjolnir, μάλλον θα αγγαρέψω φίλο να μου το φέρει βαλιτσάτο από USA...

@Σταύρο, λένε ότι ο Lyr οδηγεί σχεδόν τα πάντα, αλλά με προτρέπουν σε φόρουμ Αμερικάνικο, να πάω για φτηνά στον Asgard2, ή για πιο καλά στον Mjolnir που είναι full balanced.

Είναι μεγάλο δίλημμα για μένα...

Καλό είναι κατά την άποψη μου η αναβολή της αγοράς του Crack... έχω διαβάσει προσεκτικά αρκετά ριβιού του, και ενώ όλοι το εκθειάζουν παραμένει ένας καλός ενισχυτής αλλά της μπάτζετ κατηγορίας.

Τα LCD2 θα οδηγηθούν άνετα από τον O2, κατά την γνώμη μου, αλλά και πάλι θα χρειάζονται αυτό το κατιτίς παραπάνω, τόσο από headroom, όσο και από όγκο...

Η εμπειρία μου από τα HD650 είναι παρά το γεγονός ότι είναι από τα πιο αγαπημένα μου ακουστικά, τα έδωσα χωρίς δεύτερη σκέψη, διότι πάντα ήταν καλά αλλά τους έλλειπε αυτό το κάτι... αυτό το κάτι δεν μπορεί να βρεθεί από ενισχυτικά και dac... τουλάχιστον από δικά μου ταπεινά συνοδά, οπότε αποφάσισα να ακολουθήσω άλλον δρόμο, ιδιαίτερα έχοντας σαν reference τα HD800...

Τους μήνες του καλοκαιριού, και γενικά πριν αποφασίσω να ξεπουλήσω το ακουστικό μου "οπλοστάσιο" υπήρχε μια περισυλλογή για το τι ακριβώς μου αρέσει και τι μου είναι αδιάφορο ή λιγότερο αρεστό...

Κατέληξα ότι δεν υπάρχουν ημίμετρα, και ότι από την στιγμή που έχεις ακούσει εκείνο που έχει τους λιγότερους ηχητικούς συμβιβασμούς δεν υπάρχει πισογύρισμα.

Το ίδιο ισχύει και για τον O2... καλός χρυσός, αλλά πολύ φλαταδούρα στα μεσαία και χαμηλά για τα δικά μου γούστα, όπως επίσης και μάλλον λαμπρός, τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά... δηλαδή κουραστικός...

Αυτό που φταίει είναι μάλλον ότι έχουμε συγκεκριμένη άποψη Σταύρο...

Έχω μια διαίσθηση ότι ο Mjolnir θα είναι η απόλυτη λύση κάτω από χιλιάρικο σε solid state... και ίσως και η τελική λύση...

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να του κάνω ακρόαση ρε γμτ...