Mπραβο στη Document !

22 June 2006
35,303
NEO HRAKLEIO
Επειδη δεν πρεπει να βγαζουμε στη φορα μονο τα κακα αλλα και τα καλα ....

Λιγο πολυ , γνωριζετε τη περιπετεια που ειχα προσφατα με τον macbook pro 15" , η οθονη μαυρισε και δεν μπορουσα να δω τιποτα ενω ο υπολογιστης λειτουργουσε κανονικα.
Ειναι γνωστο το προβλημα σε καποιες παρτιδες του συγκεκριμενου μοντελου, κι ειχε βγει ανακοινωση απο την Apple οτι θα παρατεινει την εγγυηση (για 4 χρονια) για το συγκεκριμενο προβλημα (προβλημα της Nvidia graphic card).

Στην Ελλαδα ομως, δεν ειμαστε συνιθισμενοι να εχουμε τετοια αντιμετωπιση, και με την απουσια κανoνικης αντιπροσωπειας της Apple , ειχα παντα εναν ενδοιασμο-φοβο για την εξελιξη τετοιων καταστασεων.

Κατεληξα να παω στην Document , εναν απο τους 2 επισημους reseller - service center στην Ελλαδα, λογω καποιου φιλου μου, που μου ειχε πει τα καλυτερα.

Και οντως , επιβεβαιωθηκε ....
Το μηχανημα (χωρις να εχει αγοραστει απο την Document), αγορασμενο πριν απο 2 χρονια μεταχειρισμενο και χωρις χαρτια (αποδειξεις - τιμολογια κλπ) , επισκευαστηκε σε χρονο ρεκορ - σε 2 μερες !!!:grinning-smiley-043

Αμφιβαλλω αν ειχε επισκευαστει καλυτερα- γρηγοροτερα ακομη και στην Αμερικη.

Επιστραφηκε με αλλαγμενη την PCBA - MLB (motherboard - Logic board) με κωδικο 661-4956 και δουλευει μια χαρα.

Ενα μεγαλο μπραβο λοιπον στην Document , κι ελπιζω κι αλλοι "επαγγελματιες" του χωρου να δρασουν αναλογα σε τετοιες περιπτωσεις.

Τελος καλο, ολα καλα !

Ευχάριστα νέα! Ολα καλά λοιπόν είναι και δίπλα μου (αχρείαστη να είναι).

Γιάννη πλήρωσες τίποτα ή σε κάλυψε πλήρως λόγω της επίσημης αναγνώρισης του προβλήματος (με τις συγκεκριμένες κάρτες γραφικών) από την apple;

Δεν πληρωσα απολυτως τιποτα !

Να ξαναπω, οτι το μηχανημα ηταν αγορασμενο , μεταχειρισμενο, χωρις χαρτια , πιθανων ηταν και απο Αμερικη !

Απαράδεκτο! Έτσι την έβγαλες, ξεροσφύρι, χωρίς έστω μια μηνυσούλα βρε παιδί μου; :p

Σοβαρα τωρα, καλό νέο (αλλά μη φτάνουμε και στα άκρα να επαινούμε για το αυτονόητο....)

Μπραβο, γιατι καθολου αυτονοητο ειναι να σου επισκευασουν κατι σε χρονο ρεκορ, ακομα και στην Αμερικη να εισαι...

Eνταξει , οχι και αυτονοητο να σου επισκευαζει καποιος, ενα μηχανημα 4 χρονων σχεδον, στην ουσια να στο ανιτκαθιστα με καινουργιο (η MB του laptop ειναι σχεδον το μισο και παραπανω μηχανημα).
Ειδικα στην Ελλαδα !

ιμακ 24 ''

2.93 το ανοιγω βγαινει η ασπρη οθονη ακουω τον ηχο και μεχρι εκει

δεν βγαινει το μηλαρακι το γκρι ουτε φορτωνει ουτε τιποτα ...

τι κανω

?

( βαλτε το στο hardware αν μπορειτε κατα λαθος το βαλα εδω )

σοσ τι να κανω καινουριο μηχανημα και μου λενε δισκος και δεν ξερω κι εγω τι και σερβις ...

Bγαλε την μπριζα, μετρησε μεχρι το 15 και βαλτην ξανα!
Το πιθανοτερο ειναι να φτιαξει :)

Eνταξει , οχι και αυτονοητο να σου επισκευαζει καποιος, ενα μηχανημα 4 χρονων σχεδον, στην ουσια να στο ανιτκαθιστα με καινουργιο (η MB του laptop ειναι σχεδον το μισο και παραπανω μηχανημα).
Ειδικα στην Ελλαδα !
Αυτονοητο οταν υπαρχει οδηγια (aka καλυψη / aka πληρωνει αλλος) απο τη μαμα εταιρια.

Το ''στην Ελλαδα'' ειναι ακριβως το θεμα μας. Οτι πρεπει να μας γινει συνειδηση οτι ειναι αυτονοητο.