Μπροστινα ηχεια στον Yamaha RX-V465

Ψαχνω να ακουσω τα JBL northridge E 80 και ακομη δεν τα εχω βρει καπου στημενα!! 450 ευρω ηχεια κ δεν μπορω να τα ακουσω???? Ειναι καπως!!
Παρολα αυτα εχω ακουσει καποια αλλα παρεμφερη απο οσο νομιζω JBL τα ES 80 (με την διαφορα οτι εχουν το reflex πισω) και μου αρεσαν περισσοτερο και απο τα canton. Αλλα να μην μπορω να ακουσω αυτα ακριβως που θελω μου κανει εντυπωση... Δηλαδη πρεπει να κανω αγορα στο περιπου???? :rifle:

Τελικα πηρα τα JBL northridge E80.
Κ επειδη σας τα εχω κανει ''τσουρεκια'' σε αυτο το τοπικ απευθυνω τις εξης ερωτησεις..
Μπορουμε να χαρακτηρισουμε καποιον πολυκαναλο ενισχυτη πιο music friendly σε 2 καναλη αποδοση απο τους υπολοιπους στην κατηγορια του Yamaha rx-v663, denon 1910 κλπ???
Τι πιστευετε με βαση τα συγκεκριμενα ηχεια??
Η υπερβαση που ακουει στο ονομα Harman cardon 255 αξιζει????

Μπορουμε να χαρακτηρισουμε καποιον πολυκαναλο ενισχυτη πιο music friendly σε 2 καναλη αποδοση απο τους υπολοιπους στην κατηγορια του Yamaha rx-v663, denon 1910 κλπ???
Τι πιστευετε με βαση τα συγκεκριμενα ηχεια??

Οι Denon θεωρούνται πιο "μουσικοί". Και λέω θεωρούνται, διότι σ' αυτή την κατηγορία τιμής δεν νομίζω ότι θα αντιληφθείς σημαντικές διαφορές....

Ευχαριστω για την απαντηση.
Θα κανω σημερα μια τελευταια ακροαση σε 2 καναλο προγραμμα (καθως πιστευω οτι σε πολυκαναλο θα ικανοποιηθω οποιον και να διαλεξω) και θα αποφασισω. Προσανατολιζομαι στον 663 διοτι με 370ε δεν νομιζω να βρω κατι καλυτερο, και να ανεβω παραπανω σε χρηματα (τα οποια θα με κανουν να ξεφυσαω ακομη περισσοτερο) δεν θα το κανω εκτος πια και αν οι διαφορες ειναι ουσιαστικες (κατι το οποιο δεν μου εχει φανει μεχρι τωρα).

Μετα σειρα εχει το σεταρισμα, και αφου στρωθουν και τα ηχεια οι εντυπωσεις μου!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ολους σας μεχρι τωρα για την χρησιμη συζητηση και την καθοδηγηση. Αλλωστε ολοι ξερετε ποσο σημαντικες ειναι αυτες οι συζητησεις και ολοι λιγο πολυ εχετε ερθει στην θεση μου.

Τελικα (κ αφου το τοπικ πηγε κ ηρθε οσον αφορα τον τιτλο του) πηρα και τον ενισχυτη!!
Η επιλογη ηταν ο Harman Kardon 255 (ελαφρως μεταχειρισμενος). Αν και εχω παιξει κανα 2 ωρο μονο, μπορω να πω πως ο συνδυασμος ειναι παρα πολυ καλος. Σε χαμηλες και χαμηλομεσαιες που ακουσα με εντελως Flat ηχο και χωρις να πολυπειραξω τις (πολλες) παραμετρους του ενισχυτη ο ηχος με γεμιζει ευχαριστα και ειναι ΠΟΛΥ ισορροπημενος κ πλουσιος!! Ακουσα απο Doors, Pink floyd, Depeche mode, μεχρι Rammstein, metallica και reggae, dub.
Σιγα σιγα οταν θα ανεβουν και οι εντασεις θα επανελθω.
Μεχρι τωρα νομιζω πως εκανα πολυ καλες επιλογες.