MS Office re-install σε άλλο PC

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,157
ΑΘΗΝΑ
Έχω πάρει απ' το Amazon το Office 2007 Professional, το οποίο εγκατέστησα σ' ένα laptop μου. Αυτή η έκδοση του Office, έχει μία μόνο άδεια, για εγκατάσταση σε ένα μόνο PC.
Τώρα πρόκειται να πουλήσω αυτό το laptop, καθαρό, μετά από Restore factory settings, δηλ., μόνο το λειτουργικό και ότι προγράμματα προσφέρει ο κατασκευαστής (HP) στα καινούργια laptops.
Το Office θα σβηστεί από εκει. Τί γίνεται με το serial number, όταν πάω να το εγκαταστήσω στο νέο laptop?

Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα...ούτε με το activation...στην τελική με ένα τηλ. στην microsoft εφόσον είναι αυθεντικό λύνονται όλα.

To serial number δεν θα είναι πρόβλημα.. το activation είναι που κάποια στιγμή σου ρίχνει "πόρτα".

Ποια ακριβώς έκδοση του Office έχεις; DSP? OEM? Άλλη;

Αντιγράφω απ' το κουτί του, που έχει μιά στρογγυλεμμένη γωνία, πάνω δεξιά.

Microsoft Office Professional 2007
This suite contains the following
Microsoft Office programs
  • Word 2007
  • Excel 2007
  • Powerpoint 2007
  • Outlook 2007 with Business Contact Manager
  • Publisher 2007
  • Access 2007
Κανονικό πακέτο, τιμή στο Amazon (γύρω στα) 450 ευρώ.

Αν έχεις την retail έκδοση, ένα τηλέφωνο στην microsoft και μεταφέρεται η άδεια...

Κανονικό πακέτο, τιμή στο Amazon (γύρω στα) 450 ευρώ.
πόνεσε η ψυχή μου ...
βάλε βρε χριστιανέ ενα open office
Anyway, είπα να το κοιτάξω απο περιέργεια και σου βρήκα αυτό
REASSIGN TO ANOTHER DEVICE. You may reassign the license to a different device any number of times, but not more than one time every 90 days. If you reassign, that other device becomes the “licensed device.” If you retire the licensed device due to hardware failure, you may reassign the license sooner.
Είναι απο το Microsoft Software License Terms που μπορείς να κατεβάσεις απο εδω
Τώρα αν κατάλαβα καλά το κάνεις uninstall απο το ενα pc και install στο αλλο
If you replaced your previous computer with a new computer, try to activate the Office product over the Internet. If you cannot activate the Office product over the Internet, try to activate the Office product by using the telephone.