Msn live και ιοί

19 June 2006
35,670
Όποτε ανοίγω το ρημαδιασμένο, δέχομαι επίθεση......banners, ιούς, οι σελίδες ''σέρνονται'', your PC might be at risk, και άλλες τέτοιες αηδίες. Τι τρέχει, βρε παιδιά, μ' αυτό το καταραμένο????? Το spybot και το avg δουλεύουν υπερωρίες καθημερινά μπας και με ''καθαρίσουν''. 12 χρόνια κάνω χρήση ίντερνετ και δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο. Έχει κάποιος μια παρόμοια εμπειρία ή το πετάω στα σκουπίδια και συμβάλλω στην εξυγίανση του ΟΤΕ πληρώνοντας υπεραστικά???? :rifle::rifle:

Να πω, επίσης, ότι το ίδιο πράγμα αντιμετωπίζουν άλλοι 2 φίλοι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Υπάρχει σωτηρία??????

Κυκλοφόρησε πρόσφατα ένας ιός που διαδιδόταν από το msn live. Δεν το έπιανε κανένα antivirus, ούτε και τα anti-spy (spybot κτλ). Άπαξ και τον "έτρωγες" δεν υπήρχε σωτηρία. Αναγκάστηκα και έκανα 5 format σε μια μέρα.

Κυκλοφόρησε πρόσφατα ένας ιός που διαδιδόταν από το msn live. Δεν το έπιανε κανένα antivirus, ούτε και τα anti-spy (spybot κτλ). Άπαξ και τον "έτρωγες" δεν υπήρχε σωτηρία. Αναγκάστηκα και έκανα 5 format σε μια μέρα.

Μου 'κανες την καρδιά περβόλι........:flipout::flipout:

Ναι, αλλά δεν έχει πάγιο ΟΤΕ......γι' αυτό πληρώνουμε τον ιό του msn....:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Tελευταία βλέπω κι εγω περίεργα messages απο offline users στονπρογραμμα που χρησιμοποιώ αντί του MSN(Pidgin). Μήπως να πετάξετε τον MSN και να βαλετε κάτι αλλο; Για παράδειγμα, υπάρχουν οι aMSN, Pidgin, και άλλοι messengers που υποστηρίζουν MSN λογαριασμούς.

Πάντως εγώ με live messenger δεν εχω κανένα πρόβλημα. Ούτε spam ούτε popups ούτε κολληματα. Μπορεί βέβαια απλά να έτυχε να μην κόλλησα τον ιό, αλλά γενικά δεν είναι πρόβλημα του msn.

το σύνηθες είναι ότι αν κολλήσεις κάτι αρχίζει και στέλνει σε όλα τα contact σου μηνύματα για να κατεβάσουν ήχους, emoticons κτλ. τα οποία αν τα κατεβάσουν "ανυποψίαστα" τότε απλά κολλάνε και αυτοί. Κλασική περίπτωση βλαβης που έλεγε και ο Τσάκωνας.

το σύνηθες είναι ότι αν κολλήσεις κάτι αρχίζει και στέλνει σε όλα τα contact σου μηνύματα για να κατεβάσουν ήχους, emoticons κτλ. τα οποία αν τα κατεβάσουν "ανυποψίαστα" τότε απλά κολλάνε και αυτοί. Κλασική περίπτωση βλαβης που έλεγε και ο Τσάκωνας.

αυτό ακριβώς κάνει. στέλνει εν αγνοία του χρήστη, υποτιθέμενα αρχεία εικόνας ή ήχου συνοδευόμενα απο φιλικά μηνύματα κειμένου για να αποδεχτεί το αρχείο η επαφή.

Μου έτυχε να έρθουν τέτοια μηνύματα αλλά τα αγνόησα και ενημέρωσα τους χρήστες.