MTS αρχεία σε MC7

geoaspro

New member
19 June 2006
60
Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα προβληματάκι με την αναπαραγωγή MTS video αρχείων από HD κάμερα στο Media Center των windows 7. Τα πρώτα 3-5 δευτερόλεπτα το video παίζει σκαλώνοντας, χάνοντας frames και δείχνει σαν να παίζει μια γρήγορα-μια αργά, γενικά χάλια και μετά στρώνει μέχρι το τέλος. Όταν πάει στο επόμενο video της playlist ξανά τα ίδια.

Έχω pc με i7, 6GB RAM, ati 5750, WIN 7 64bit. Στο media player των windows όλα μια χαρά! Μόνο στο media center υπάρχει θέμα...

Έχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα?

Μαλλον δεν εχεις καλο συσστημα:fahne90:

Ο Media Center ειναι x64, μαλλον στον wmp που τα βλεπεις καλα τα βλεπεις με τον χ86, εχεις την δυνατοτητα να τα δεις και με χ64 wmp και λογικα θα παιζει το ιδιο με Media Center. Αν δεν εχεις για codec τον coreavc περασε τον.

Και όμως... με x64 WMP παίζει μια χαρά! Μόνο στο Media Center κάνει το πρόβλημα. Coreavc δεν θέλω να περάσω διότι έτσι πάει χαμένη η κάρτα γραφικών και το DXVA.

Το Coreavc υποστιριζει DXVA, τωρα πως παιζεις με DXVA?
Δες μηπως εχεις περασει κανα προσθετο και σου δημιουργει προβλημα. Μονο σε mts στο κανει στο κανει? τα mkv μια χαρα? θα τσεκαρω το δικο μου να σου πω γιατι το εχω παρατησει το wmc παρολο που παιζει μια χαρα, ειμαι με xbmc, δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις, μονο η αυτοματη εναλλαγη hz που κανει στην οθονη αναλλογα με τα καρε της ταινιας αξιζει πολλα, στο wmc μου τυχαινε σε καποιες ταινιες να μην εχει καλη κινηση.

To coreavc υποστηρίζει DXVA μόνο σε nvidia σωστά? Τον codec τον έχω αγοράσει, αλλά δεν ξέρω πως να τον ενεργοποιήσω για να παίζει στο media center. Μέσω MCDU δεν τα κατάφερα.

Ναι, μόνο σε MTS μου το κάνει, συνήθως τα MTS από την κάμερά μου. Με XBMC δεν έχω ασχοληθεί, θα το δω κάποια στιγμή.

Ο CoreAVC Pro δεν υποστηρίζει καθόλου DXVA, ούτε σε Ati ούτε σε Nvidia.

Αυτό που υποστηρίζει είναι αξιοποίηση της τεχνολογίας CUDA της Nvidia ώστε να ελαφρύνει πάρα πολύ το φορτίο της CPU. Αυτό όμως δεν είναι DXVA.

Τελικά δοκίμασα με ffdshow το οποίο παίζει απροβλημάτιστα! Τι προτείνετε να χρησιμοποιήσω ffdshow με DXVA ή χωρίς?