Multimedia 2.1 set:Edifier s730 ή κάτι άλλο;

Johnson

AVClub Enthusiast
12 March 2009
913
Mainly:Andalucia/Europe
Σκέφτομαι να γραπάρω το σετ Edifier s730 για να τα έχω στο γραφείο μιας που το έχω βρει στα 264.99ε και σκέφτομαι να πάρω δυό γνώμες πρώτα.

Το έχω σχεδόν αποφασίσει,αλλά λέω εγώ τώρα... Υπάρχει περίπτωση να βρίσκαμε τίποτα καλύτερο ποιοτικά στην ίδια τιμή,με ίδια συνδεσμολογία και υσχή;

Έχω σκεφτεί να έπαιρνα το set Edifier s550 μιας και έχει ίδιο κόστος με το s730,που έχει ίδια μεγάφωνα,ακριβώς ίδιο subwoofer,αλλά είναι 5.1 και κάτι έχει κομμένο από υσχή,για να το έχω σε 2.1 μιας και ο χώρος είναι μπέρδεμα για 5.1 (και όταν μου ρθει η όρεξη για πολυκάναλο ήχο στο bedroom... βλέπουμε!),αλλά σκέφτομαι μήπως κάθονται τζάμπα τα ηχεία.

Από την άλλη όμως... ένα σετ 550 δεν έχω ιδέα που θα βρω εδώ.
Και το πως βρέθηκε Edifier set επίπεδου s730 στην ελλάδα,ακόμα ρίχνω νερό στα μάτια μου μήπως και βλέπω λάθος.

Υπάρχει και το σετ το Edifier s530 με 8άρι subwoofer που είναι πολύ καλή επιλογή,αλλά δεν ξέρω,μου τρέχουν τα σάλια για 10άρι.
Και το 8ιντσο μια χαρά θα ήταν για το δωμάτιο πάντως,δεν λέω.

Επειδή πάνω/κάτω ξέρω πως είναι τα Edifier,θεωρώ ότι αυτά που ψάχνω από ένα multimedia set για every day use στο υπνοδωμάτιο,τα Edifier θα μου τα δώσουν και με το παραπάνω.

Σε klipsch λύση το βλέπω χλωμό.Χλωμή επίσης και η λύση custom συστήματως κομμάτι-κομμάτι.
Η αγορά θα γίνει αύριο αν γίνει,και τα 250ε που δίνω για τον ήχο αυτού του δωματιού,κατά μόνο για ένα σχετικά καλό ζεύγος 2.0 φτάνουν... Έχω και άλλο σύστημα να πάρω,και δεν θέλω ένα ηχείο τώρα,ένα του χρόνου,και ενισχυτή σε 20 χρόνια.:flipout:

Εσείς τι λέτε;-bye-