music player?

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,608
δεν είμαι switcher απλά στην παρούσα φαίνεται να είμαι για ένα διάστημα στην αναζήτηση κάποιου προγράμματος σε αντιστοιχία του foobar στο μακ.
το μηχανάκι που έχω τρέχει 10.5

υπάρχουν προτάσεις?

229δολ?
για foobar μιλαω
πωλειται πουθενα και δεν το εχω μαθει ακομα?

Τσιφ, από εδώ, κοίταξε την ενότητα Music Playback & Management.

Το iTunes δεν σε καλύπτει; Ο ήχος του, ακόμη και χωρίς τα μαγειρέματα των Amarra κλπ., είναι από τους καλύτερους...

Decibel φτηνό απλό κ τίμιο!
Audirvana Plus πιο ακριβό και με πιο καλο ήχο και δυνατότητές! Δεν ξέρω αν το προλαβαίνεις στην παλιά του τιμή γιατί στο c.a/phile διάβασα πως θα το ανεβαζε στις αρχες του '13!
Τα έχω κ τα δυο... τα ακούω ανάλογα με την διάθεση κ το υλικό!!
Έχω πάψει να ασχολούμαι με Amarra κ Pure Music.

ευχαριστώ
οι προτάσεις επαρκούν.

αν και ίσως δεν χρειαστούν εφ όσον σφαχτεί στο γόνατο το squeezbox και αποκτήσει φωνή i2s....

Είπες ότι το mac σου παίζει OS 10.5. Πολλά από τα πλέιερ που σου προτάθηκαν δεν θα παίξουν. Μήπως είναι και power pc; Σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές σου περιορίζονται ακόμα περισσότερο.
Εγώ έχω Macmini με επεξεργαστή powerpc και ένας από τους λόγους που εγκατέλειψα την αναπαραγωγή μουσικής μέσω computer είναι αυτός ακριβώς ο περιορισμός στο software που υπάρχει. Π.χ. decibel και audirvana τα ξεχνάς, θέλουν απο 10.6 και πάνω. Υπάρχει το Vox και το XBMC, το τελευταίο υπάρχει και σε Audiophile Version (ή κάπως έτσι).

Last edited:
Είπες ότι το mac σου παίζει OS 10.5. Πολλά από τα πλέιερ που σου προτάθηκαν δεν θα παίξουν. Μήπως είναι και power pc; Σε αυτή την περίπτωση οι επιλογές σου περιορίζονται ακόμα περισσότερο.
Εγώ έχω Macmini με επεξεργαστή powerpc και ένας από τους λόγους που εγκατέλειψα την αναπαραγωγή μουσικής μέσω computer είναι αυτός ακριβώς ο περιορισμός στο software που υπάρχει. Π.χ. decibel και audirvana τα ξεχνάς, θέλουν απο 10.6 και πάνω. Υπάρχει το Vox και το XBMC, το τελευταίο υπάρχει και σε Audiophile Version (ή κάπως έτσι).

και με τί ακούς Κώστα...

και με τί ακούς Κώστα...

Με πικάπ Lenco L-75 και Universal Player OPPO BDP-93 που παίζει τα πάντα. Πάντως με το mac που έχεις την πάτησες, δεν επιδέχεται αναβάθμισης και θα πρέπει να περιοριστείς στις εφαρμογές που σου είπα, το itunes (που δεν παίζει φλακ) και το play app (αν το βρεις).

Με ένα Mac ποτέ δεν τη πατάς, είναι μακράν καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο της εποχής του (Mac mini G4, πρέπει να είναι του 2005) και όχι μόνο!
Λοιπόν, τσιφ, iTunes ...και ξερό ψωμί. Για τα flac σου μέσω XLD τα μετατρέπεις σε Apple Lossless, WAV η AIFF και καθάρισες. Ο ήχος αψεγάδιαστος και ειλικρινής.

@grio.Και όμως,εμείς που αγοράσαμε τα μακ με επεξεργαστή Powerpc της τελευταίας γενιάς (2005-2006) την πατήσαμε και μάλιστα άσχημα. Από ένα σημείο και μετά η Apple έπαψε να υποστηρίζει τα μηχανάκια μας και αποκλειστήκαμε από κάθε νέα εξέλιξη στο λειτουργικό και κατ επέκταση σε εφαρμογές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Amarra. Κάποτε υπήρχε μιά εκδοχή που έπαιζε σε powerpc. Έψαξα σήμερα να τη βρω για τον supersonic, αλλά μάταια, η εταιρεία την απέσυρε. Το ίδιο ισχύει και για browsers, επεξεργασία mkv, και ότι άλλο θες.

Με ένα Mac ποτέ δεν τη πατάς, είναι μακράν καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο της εποχής του (Mac mini G4, πρέπει να είναι του 2005) και όχι μόνο!
Λοιπόν, τσιφ, iTunes ...και ξερό ψωμί. Για τα flac σου μέσω XLD τα μετατρέπεις σε Apple Lossless, WAV η AIFF και καθάρισες. Ο ήχος αψεγάδιαστος και ειλικρινής.

δεν μετατρέπω φλακ.
και μάλιστα σε χαζά φορμά

Με πικάπ Lenco L-75 και Universal Player OPPO BDP-93 που παίζει τα πάντα. Πάντως με το mac που έχεις την πάτησες, δεν επιδέχεται αναβάθμισης και θα πρέπει να περιοριστείς στις εφαρμογές που σου είπα, το itunes (που δεν παίζει φλακ) και το play app (αν το βρεις).

καλά
ακούς με το lenco και καπάκι με oppo?

μη στεναχωριέστε.
πρώτα θα πάει το μακ στο γιατρό. (Νίκο. ένας είναι ο Νίκος)
μέχρι να γυρίσει ίσως να έχει σφαχτεί squeezbox και μετά να γυρίσει το μακ στα παλιά του καθήκοντα (server).

καλά
ακούς με το lenco και καπάκι με oppo?

Ναι, που το βλέπεις το παράξενο; Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το ΟΡΡΟ δεν φτάνει με τίποτα τoν ήχο του Lenco. Αλλά τι να κάνουμε, κάπως πρέπει να ακούω και ηχογραφήσεις που δεν υπάρχουν σε βινύλιο.