music player?

@grio.Και όμως,εμείς που αγοράσαμε τα μακ με επεξεργαστή Powerpc της τελευταίας γενιάς (2005-2006) την πατήσαμε και μάλιστα άσχημα. Από ένα σημείο και μετά η Apple έπαψε να υποστηρίζει τα μηχανάκια μας και αποκλειστήκαμε από κάθε νέα εξέλιξη στο λειτουργικό και κατ επέκταση σε εφαρμογές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Amarra. Κάποτε υπήρχε μιά εκδοχή που έπαιζε σε powerpc. Έψαξα σήμερα να τη βρω για τον supersonic, αλλά μάταια, η εταιρεία την απέσυρε. Το ίδιο ισχύει και για browsers, επεξεργασία mkv, και ότι άλλο θες.
Φίλε μου εγώ είμαι στην πλατφόρμα από το 1986, ναι το 1986, και ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι την πάτησα. Βέβαια τα πάντα είναι θέμα επιλογών...
δεν μετατρέπω φλακ.
και μάλιστα σε χαζά φορμά
Α καλά, τώρα πάω πάσο...

μην παρεξηγιεσαι
μετετρεψα μονος μου ολα μου τα σιντι σε φλακ και δεν δεχομαι κανεναν πεισματαρη (καλη του ωρα δεδικαιωται) επειδη ηθελε σωνει και καλα αλλο φορμα που ουσιαστικα να ειναι τι ιδιο πραγμα να με βαζει να μαζοχιζομαι

μην παρεξηγιεσαι
μετετρεψα μονος μου ολα μου τα σιντι σε φλακ και δεν δεχομαι κανεναν πεισματαρη (καλη του ωρα δεδικαιωται) επειδη ηθελε σωνει και καλα αλλο φορμα που ουσιαστικα να ειναι τι ιδιο πραγμα να με βαζει να μαζοχιζομαι
Το ότι πάω πάσο δεν σημαίνει ότι παρεξηγήθηκα κιόλας. Απλώς η προηγούμενη απάντησή σου δεν δίνει καμία τύχη στην κουβέντα.
Έχω άποψη, αλλά αφού έχεις καταλήξει δεν έχει νόημα να το βασανίζουμε.