Musical Fidelity P180 Power Amplifier (χ2)

Status
Not open for further replies.

Chris1967

Supreme Member
11 September 2010
4,223
Επειδή ήρθε η ώρα της αναβάθμισης... πωλούνται δύο τελικοί ενισχυτές Musical Fidelity P180.

350 ευρώ έκαστος.

Και οι δύο είναι πρώτο χέρι αγορασμένοι από μένα, ο ένας το 92 και ο άλλος το 93 ή το 94, επειδή είναι ακόμα στο ρακ δεν μπορώ να δω serial αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τους έχω βγάλει και θα ποστάρω.

http://www.gramophone.net/Issue/Page/February 1991/139/840611/Musical+Fidelity

Αν απορείτε γιατί τους δίνω είναι επειδή με την αναβάθμιση που κάνω σε ηχεία, χρειάζομαι πολύ δύναμη, και δυστυχώς δεν έχω άλλο σύστημα να τους αξιοποιήσω καταλλήλως, αλλιώς είναι εξαιρετικοί...

Θα τους αφήσω από βδομάδα στην Exclusive Audio που είναι αντιπρόσωποι, οπότε να ξέρετε ότι η κατάσταση τους είναι άριστη και ο κ. Ιωνάς θα μπορούσε επίσης να κάνει service αν το θελήσετε... αλλά το ξαναλέω είναι άψογοι.

Αν ενδιαφέρει, για την επιλογή μου τότε είχα ακούσει πολλούς συνδυασμούς και είχα καταλήξει μεταξύ αυτών και του Krell KSA150, τελικά με κέρδισε ο ήχος των p180 ( με ηχεία τα Apogee Stage τότε).

Ο ένας P180 έφυγε, όπως και ο MX... υπάρχει ακόμα διαθέσιμος ο άλλος P180

Ευχαριστώ πολύ[SUB][/SUB]

Last edited by a moderator:
Υπάρχει ακόμα ο P180 στα 300ευρώ για να φεύγει... ή οποιαδήποτε κοντινότερη προσφορά...

images

images

Last edited:
Στα 240 ευρώ...

Επειδή το gramophone κατάργησε την σελίδα... είναι 2χ100 Watt RMS με τα πρώτα 20watt σε τάξη Α. Και μετατρέπεται σε μονομπλόκ στα 100watt αλλά με τα διπλά αμπέρ...

Οδηγεί δύσκολα φορτία και είναι πολύ καθαρός και μουσικός.

Είναι πολύ πολύ καλύτερος πχ από Audiolab... τελείως σε άλλη κατηγορία... ας μου κάνετε και αντιπροσφορά... είναι κρίμα να μαζεύει σκόνη, και το εξοχικό δεν σηκώνει άλλα πράγματα πια... έχει 20 τελικά τρανζιστορ... μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει ενδιαφέρον...

Ο κ. Ιωνάς θα τον έπαιρνε ο ίδιος αν ήταν άλλες οι συνθήκες...

Παραλαβή μόνο από το σπίτι μου...

Status
Not open for further replies.