Musical Fidelity Soupercharger 550K Power Amplifier

Status
Not open for further replies.

krelladonis

Senior Member
29 June 2006
601
Αθηνα
http://www.musicalfidelity.com/products/supercharger/550k.html

Πωλουνται τα εν λογο μονομπλοκ.Τα συγκεκριμενα εκτος απο κανονικοι τελικοι μπορουν να συνδεθουν απο μπορνες ολοκληρομενου ή τελικου να ενισχυσουν το σημα κατα 550 βαττ και να οδηγησουν τα ηχεια...Αν καποιος εχει αποριες μπορει να με ρωτησει ελευθερα.Ειναι πολυ μουσικα,καθαρα,ελευθερα στον ηχο τους και οδηγουν το 95% των ηχειων που κυκλοφορουν ....Τιμη καταλογου 4.800.....Τα δινω στα 2.000....

Ειναι σε αριστη κατασταση με τα κουτια τους και εξαιρετικα στον ηχο τους ειδικα σαν μεταχειρισμενα σε αυτην την τιμη...

Μερικες φωτογραφιες απο κινητο...

DSC00147.jpg

DSC00148.jpg

DSC00149.jpg

DSC00150.jpg

Να ξεκαθαρισω,οπως λεω και πιο πανω,οτι εκτος απο ενισχυση μικρου ολοκληρωμενου απο μπορνα σε μπορνα,λειτουργουν κανονικα σαν τελικοι και μαλιστα καλητερα...
Οποιος ενδιαφαιρετε πραγματικα για τα μονομπλοκ μπορει να ερθει να τα ακουσει με τα νεα μου ηχεια πλεον , magnepan 3,6 με πολυ καλα αποτελεσματα...
Εχει πολλα βαττ,''ρομαντικο'' ηχο και δενει πληρως με τα ηχεια απλα δεν ειναι σχεδιασμενος για να εχει το απαραιτητο ρευμα που χρειαζετε ενα τετοιο θηριο,αλλιως ειναι τοσο καλος που δεν θα τον εδινα...Κριμα που δεν μου εκατσε γιατι τωρα θα παω σε κατι αρκετα ακριβοτερο...

DSC00161.jpg

DSC00160.jpg

DSC00159.jpg

DSC00153.jpg

H τιμη αυτη ειναι ΣΟΥΠΕΡ για τα συγκεκρινενα μηχανακια. Απορω για τα αλλαζεις φιλε.

δεν ξερω και πολλα γιαυτους..........αλλα μου χαλασε ο ενισχυτης μου (krell kav 300)..........μπορει να τον αντικαταστησει?

νεα τιμη στα 1.400...
ειναι σαν καινουρια και παιζουν καταπληκτηκα...πραγματικα σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει ο ηχος που εχουν....

η αγγελια ''παγωνει'' προς το παρον μεχρι να ολωκληρωθει η συναλλαγη με ενδιαφερωμενο συνφορουμιτη....

Status
Not open for further replies.