Mvision HD-700 Linux

music_1896

AVClub Enthusiast
8 February 2009
752
Ρόδος
http://www.mvision.tv/detail.php?id=21&language=ENG&inicio=&pagina=

Ψαχνω στο ιντερνετ παραπανω λεπτομερειες εκτος απο αυτα που λεει στο site για τον δεκτη της MVISION με λειτουργικο linux αλλα δεν βρισκω.

Θελω να μαθω αν ειναι Enigma2 ή κατι αλλο.

Ξερεις κανεις κατι παραπανω ;

Afam βοηθα !!

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Δεν έχει δώσει ανοιχτό κώδικα η mvision οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι με κλειστό λογισμικό...

Θα επανέλθω με νεώτερα από αύριο μιας και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο δέκτη...

music_1896

AVClub Enthusiast
8 February 2009
752
Ρόδος
Δηλαδη οταν λες κλειστο λογισμικο εννοεις οτι δεν θα μπορουμε να βαζουμε διαφορα plugin οπως αυτα που δεχονται οι Χtrend,VU,Dreambox κ.α ;

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Δεν είμαι σίγουρος δεν έχω ασχοληθεί, θα ξέρω αύριο όμως...

music_1896

AVClub Enthusiast
8 February 2009
752
Ρόδος
Επειδη εγω ειμαι ασχετος με Linux αλλα θελω καποια στιγμη να ασχοληθω,Κατι ομως δεν μου κολλαει linux και κλειστο λογισμικο τι να το κανουμε ;

Ξερω οτι πολλες συσκευες κατα βαθος τρεχουν linux αλλα ειναι αλλο πραγμα αυτο.

Ποιος αλλος δεκτης εχει linux με κλειστο λογισμικο ;

nakata

Moderator
Staff member
11 June 2007
2,362
var/etc/home
σχεδον ολα τα λογισμικα των δεκτων σε λινουξ τρεχουν απλα ειναι κλειστα, ανοιχτα λογισμικα ειναι μονο το enigma και το neutrino και οι διαφορες παραλλαγες αυτων π.χ. aztrino,spark οποτε αν θελεις να ασχοληθεις θα πρεπει να προτιμησεις δεκτη που τρεχει enigma

kten

Established Member
20 April 2008
287
Re: Απάντηση: Mvision HD-700 Linux

Επειδη εγω ειμαι ασχετος με Linux αλλα θελω καποια στιγμη να ασχοληθω,Κατι ομως δεν μου κολλαει linux και κλειστο λογισμικο τι να το κανουμε ;

Ξερω οτι πολλες συσκευες κατα βαθος τρεχουν linux αλλα ειναι αλλο πραγμα αυτο.

Ποιος αλλος δεκτης εχει linux με κλειστο λογισμικο ;

Με κλειστό λίνουξ ήταν ο optibox alligator = sab 8000 ultimedia, πολύ καλός δέκτης για απλό χρήστη, εννοώ για κάποιον που δεν θελεί να σκαλίζει συνέχεια και απλά να βλέπει.

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Είναι όντως δικό του το linux που φοράει και παίρνει κάποια debian plugins...

Η τιμή του είναι 165,00 ευρώ..