MVISION HD200 USB PVR High Definition Satellite Receiver

Πολύ καλός ο δέκτης,πολύ καλή εικόνα στα sd κανάλια,στα hd δεν ξέρω γιατί ακόμα είμαι με το 60αρι της νοβα εκτος από ένα κανάλι που λέγεται m2hd και μια φορά είχε πατινάζ και η εικόνα ήταν τέλεια αλλά τις περρισότερες φορές παίζει με εικόνα letter box και δεν αξίζει.
Απλός στη χρήση.
Στο hotbird13 μου έβγαλε 1170 κανάλια από τα οποία πολλά δεν ανοίγουν αλλά όταν βάλω το 1.20 που έχω στην αποθήκη ίσως ανοίξουν κάποια.
Προχθές έκανα την πρώτη μου εγγραφή(το γάβρο)σε usb στικ, όλα καλά ,πολύ καλή εικόνα ,το μόνο που με ενοχλεί είναι κάτι ψιλοπαγώματα που κάνει η εικόνα μερικές φορές στα κανάλια της νοβα.Χθες π.χ όλη την ημέρα όλα καλά αλλά κατά της 11 μου το παρουσίασε πάλι.Μπορώ να κάνω κάτι ή ετσι είναι ο δέκτης?:argue::AFADF0:
Κατά τα άλλα πολύ ευχαριστημένος με το δέκτη και τις δυνατότητες του σε σχέση επίσης με την τιμή του και επίσης έχει πολύ καλή υποστήριξη.-bye-

Δεν φταίει ο δέκτης, βγάλε από την αποθήκη το άλλο πιάτο και αυτό της νόβα κάντο πιατέλα για τα ψάρια !!!!!

Γαύρο βοήθησα ?????? φτου μου:slapface::flipout::flipout:

και κάτι άλλο, κάνε τις εγγραφές σου σε δίσκο καλύτερα γιατί όταν θα ξεκινήσεις να γράφεις από HD κανάλι το usb θα σου κάνει παγώματα στην εκόνα....

Afam χίλια ευχαριστώ και πάλι για τη γρήγορη απάντηση. Αν και από ότι βλέπω δε σου αρέσουν οι γαύροι ,:violent-smiley-030:βοήθησες.Έχεις μεγάλη ψυχή:grinning-smiley-043
Ευχαριστώ και πάλι

Γεια σας παληκάρια και από μένα !!!

Ο δέκτης κοστίζει 190 ευρά και παίρνει 10 με τόνο στη σχέση ''value for money'' !!!

καλώς ήρθες και από δω...... ωραία παρουσίαση του έχεις κάνει στα άλλο φόρουμ....-bye-