Να γελάσουμε λιγάκι....

Νικόλ

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,237
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
μιας κι ακόμη είμαστε στα μέσα της βδομάδας. Τι θα λέγατε να αναφέρουμε τα πιο περίεργα ή γελία κομπλιμέντα-σχόλια μου μας έχουν κάνει ή που έχουμε κάνει;
Για να βλέπω απαντήσεις να γελάσουμε......:aktion033:

Last edited:
Δυστυχώς τα καλύτερα που μου έχουν πει δεν είναι για να γράφονται εδω γιατι οι κ.κ διαχειριστές θα μου ρίξουν ban απο εδω μέχρι απέναντι...

Απάντηση: Re: Να γελάσουμε λιγάκι....

MHTΣ said:
Kοίτα αν του έμοιζα σύμφωνα με τα λεγόμενά της θα ήμουν κασκαντέρ του τώρα... XAXA!
Είναι επειδή δε σε έχουν ανακαλύψει ακόμη......
Petran καλά τόσο χυδαία σχόλια σου έχουν κάνει;
Εμένα το πιο περίεργο μου το έχει πει γυναίκα... ναι κι όμως καλά διαβάσατε!!!!
Μου είπε οτι εάν ήταν λεσβία δεν υπήρχε περίπτωση να μην μου την έπεφτε...:speechless-smiley-0
Από άντρες έχω ακούσει διάφορα αλλά αυτό που έριξα πολύ γέλιο ήταν πριν κανένα 2μηνο που είχα πάει σε ένα κλαμπ και χόρευα γύρισε λοιπόν ένας από διπλανή παρέα και μου είπε "έτσι, σπάσε το κορμάκι σου και θα σου πάρω άλλο..." :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Last edited:
Tώρα για να σοβαρευτούμε πάντως πολλά λέγονται γενικότερα. Oι άντρες λίγες φορές λένε τα σωστά πράγματα και οι γυναίκες ελάχιστες φορές λένε γενικότερα. Eγώ τα περισσότερα τα έχω ακούσει από κοπέλα μου ή από φίλες μου. Άντε και στο δρόμο ελάχιστες φορές. Oι γυναίκες παίζουν με τα μάτια περισσότερο. Oι άντρες όλο μ@λ@κίες λένε συνήθως... Λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν τί να πουν και να το τραβήξουν μέχρι εκεί που πάει μόνο.

Εκτός απο χυδαία σχόλια θυμήθηκα και κάτι άλλο που ποτέ δεν το πήρα στα σοβαρά...

Μου'χουν κάνει τρείς διαφορετικές γυναίκες πρόταση γάμου...
Μετράει?

PETRAN said:
Εκτός απο χυδαία σχόλια θυμήθηκα και κάτι άλλο που ποτέ δεν το πήρα στα σοβαρά...

Μου'χουν κάνει τρείς διαφορετικές γυναίκες πρόταση γάμου...
Μετράει?

Βρε συ μπας και είσαι ο Brad Pitt και γράφεις με ψευδώνυμο ????
ΤΟΣΟ ωραίος,ΤΟΣΕΣ κατακτήσεις,πειράγματα,προτάσεις γάμου...Κελεπούρι..!:flipout: :Banane0:

Ρε συνονόματε με πήρες στο ψιλό??:flipout:
Ντροπή αγόρι μου..(πλάκα σου κάνω..)-bye-

Και για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά.
Ωραίος δεν είμαι, οι κατακτήσεις μου κυμαίνονται σε νορμάλ επίπεδα, τα πειράγματα βέβαια ήταν αρκετά και οι προτάσεις γάμου για άντρα θεωρώ οτι είναι πολλές κι αυτό γιατί δεν είναι σύνηθες να κάνουν προτάσεις γάμου οι γυναίκες στους άντρες...
Απο τα συμφραζόμενα λοιπόν καταλαβαίνουμε όλοι οτι μόνο κελεπούρι δεν είμαι..:tdown:

Υ.Γ Καλά που δεν μ'ακούει η καημένη η μάνα μου να σας πει τι έχει τραβήξει τόσα χρόνια απο μένα η γυναίκα...(μάνα σε λατρεύω!:grinning-smiley-043 )

μια περίοδο που είχα πετάξει μια καταπληκτική και εξώφθαλμη μπάκα μου λέει μια (καταπληκτική γυναίκα)

πώπω έχεις τα μπράτσα του ζαν κλωντ βαν ντάμ,

και την κοιλιά του βέγγου. όταν πάρει σύνταξη ο δεύτερος έλα να τα πούμε

Απάντηση: Re: Να γελάσουμε λιγάκι....

eleos said:
μια περίοδο που είχα πετάξει μια καταπληκτική και εξώφθαλμη μπάκα μου λέει μια (καταπληκτική γυναίκα)

πώπω έχεις τα μπράτσα του ζαν κλωντ βαν ντάμ,

και την κοιλιά του βέγγου. όταν πάρει σύνταξη ο δεύτερος έλα να τα πούμε

Α την π.....να ..!!!
Και δεν την πλάκωσες ?:violent-smiley-008:

36_11_7.gif

Σε κόλλησε στον τοίχο...